måndag 21 maj 2018

Iris lights lösa bollar

Iris lights lösa bollar

Webbshop för Iris Lights Lösa Bollar - tusentals nöjda kunder. Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Dom senaste trenderna. Inredningstips och stilar.


Fraktfritt vid köp över 500kr. Unikt sortiment av aktivitetsprodukter för skolor, föreningar, företag och familj. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Dock tänkte jag trippa till sickla och köpa Iris lights.


Så på LIGHTS att man fick köpa lösa bollar till slingan och på så sätt välja färger helt själv! Färdiga slingor - lösa bollar - tak bordslampor. Varje boll är handgjord av tunn handfärgad tråd och ett naturvänligt lim.


Man monterar enkelt bollarna själv på slingan i den färgordning man vill. Irislights bollar tillverkas i Thailand. Avståndet mellan varje boll är cm. Lampor och slingor tillverkas i Kina och är CE-godkända.


Transperent slinga med antingen eller lampor. Iris Lights är en underbar ljusslinga som skapar mysfaktor på barnrummet, med sina charmiga. Ljusslinga med handgjorda bollar i olika färger.


Denna ljusslinga med bollar passar perfekt i fönstret, på bordet eller i barnrummet. Vi har även den populära ljusslingan med bollar från Iris lights i vår butik. Välj färger efter egen design eller köp redan färgkombinerade slingor. Visa fler idéer om Iris, Bollar, Design.


Iris lights lösa bollar

Lys upp ett dukat bor en praktfull vas eller en vacker väggspegel genom att låta stämningsfullt ljus silas genom handvirade trådar. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. För att plocka ihop en egen slinga, välj eller bollar i valfria färger i dropmenyn. Glöm inte att lägga till ljusslingan!


Att plocka ihop sin egen slinga kostar precis lika mycket som att köpa ett färdigt paket. Har du några bollar som har sett bättre dagar eller vill du byta ut några färger efter säsong? Här kan du enkelt välja helt fritt bland massa färger. Prishistorik, statistik och insikter för Iris Lights Balls 35L (9m ). Mindre skillnader i storlek och form kan förekomma.


Iris lights lösa bollar

Häng upp ljusslingan på väggen, runt fönstret eller på bokhyllan och du har snabbt skapat ett fint blickfång på barnrummet. Den mysiga LED ljusslingan Creamy White från IrisLights ger ett lika stämningsfullt ljus i vintermörkret som under skymmande sommarkvällar! Slingan har stickpropp och strömbrytare på sladden.


Till produkten -31%. Lamporna är utbytbara och bollarna är virade av tunt bomullssnöre. Fantastiskt fin ljusslinga från Iris Lights med hela ljusbollar. I över 1år har Iris arbetat med individens utveckling i fokus och för allas rätt att delta i samhället på lika villkor.


En av dem som varje dag jobbar mot det målet är Irismedarbetaren Mikael Back som även har prisnominerats och uppmärksammats i media för sitt arbete. Fin ljusslinga med färgglada bollar från IrisLights. Passar i barnrummet eller vilket annat rum som helst!


På ljusslinga sitter stycken lampor. Den mysiga ljusslingan Brownie från IrisLights ger ett lika stämningsfullt ljus i vintermörkret som under skymmande sommarkvällar!


Gratis frakt vid köp för över 8SEK × Varna är lagd i varukorgen. Bollarna är gjorda i tunn, handfärgad tråd och naturvänligt lim.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.