måndag 21 maj 2018

Fallskyddsplattor

Våra fallskyddsplattor säljs inte minst till Sveriges kommuner och anläggare där plattorna som oftast installeras på lekplatsen. Fallskyddet ger en ökad säkerhet och minimerar underhållet på lekplatsen. Samtidigt ger fallskyddsplattor na en slät yta vilket på så sätt skapar en tillgänglig yta, inte minst för de som sitter i rullstol.


Fallskyddsplattor

Med gummiplattor från WARCO kan du utan stora kostnader inreda en balkong, terrass eller takterrass med ett slitfast golv som samtidigt är lätt att underhålla och kan användas året runt. Plattor av gummigranulat bundet med poluyretan är fullständigt frosttåliga, isolerar mot kyla och hetta och är säkra. Lekplatsen blir därmed mer tillgänglig.


Fallskyddsplattor dränerar vatten och möjliggör framkörning av rullstol och barnvagn till lekredskapen. Ni kan enkelt göra olika spännande designer med plattorna genom att skära dem, använda olika färger eller varför inte göra olika mönster. Dessa gummiplattor ger ett halksäkert fallunderlag för höjder upp till meter.


Underlaget uppfyller gällande standard för beläggning under lekredskap och plattorna är enkla att montera. Det stora färgurvalet gör det möjligt att skapa ett kreativt lekområde till barn i förskolor, skolor eller på lekplatser.


Fallskyddsplattor

Det krävs att ytan är jämn och hård. ECOSAFE² fallskyddsplattor. Genom att använda miljövänliga stötabsorbenter har vi skapat en produkt som blir fallsäker upp till meter, tillgänglig för rörelsehindrade och miljövänlig. Vi erbjuder dessutom konsultation och markarbeten till arkitekter, byggbolag, företag och privatpersoner som vill köpa konstgräs eller fallskyddsgummi.


Fallskydd med konstgräs ger ett mjukare och säkrare underlag som minimerar skador vid fall. Ett omtyckt och trevligt underlag som även inbjuder till aktivitet. Rödbrun är standardfärg.


Fallskyddsplattor

Plattorna levereras i grå, svart, grön eller rödbrun färg. Vi kan erbjuda plattor med tal, figurer etc. Hör av er så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns! Kvalitéten på våra fallskyddsplattor är den allra högsta.


Varje år tillverkas drygt 50. OBS: För att kunna hålla låga priser skickas alla gummiplattor direkt från fabriken i Holland utan mellanhänder. I certifieringen genomförs ett test av TÜV för att säkerställa så att inga giftig ämnen (t ex PAH oljor) förekommer. De kopplas enkelt ihop med hjälp av plastpluggar som medföljer vid leveransen.


Det är lätt att lägga ut plattorna och kapa dem för att anpassa dem efter olika ytor. Konstgräs, fallskyddsplattor och träflis är exempel på några av underlagen du hittar i vårt sortiment. Stötdämpande plattor från WARCO för en säker lekplats - attraktiva producentpriser i vår webbutik! Säkra ytbeläggningar för lek- och idrottsplatser.


Ecosafe² är ett modulbyggt, demonterings- och återvinningsbart system med fallskyddsplattor av EPDM omslutna av ett lager polyuretan. Finns i ett flertal olika kombinerbara färger.


Turfs Konstgräs AB. Minsta volym för beställning är m². Få Gratis Produkt katalog! Genom att fylla i nedanstående formulär kan du beställa vår senaste katalog eller ladda ned den som PDF fil.


Fallskyddande plattor behövs på varje lekplats: i förskolor och daghem, på idrottsplatser i skolor och bostadområden, under lekhus, gungställningar och annan lekplatsutrustning, vid klätter- och boulderväggar, på inomhuslekplatser. Fallskydd och underlag. Pris per kvadratmeter.


Med högkvalitativa fallskyddsunderlag minskar riskerna för skador när olyckan väl. Vi har ett stort sortiment av fallskyddsunderlag för lekplatser och sportparker. Vår utrustning för utomhuslek stimulerar lekupplevelsen för alla. Det ger maximal flexibilitet för nya områden, oavsett om det handlar om en klassisk stålgunga eller en helt ny klätterställning i trä.


Kompan är en världsledande leverantör av lekutrustning, parkmöbler och träningsutrustning. KOMPAN har utvecklat engagerande, roliga och högkvalitativa lekplatser och träningsplatser som skapar gladare och hälsosammare samhällen i över år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.