tisdag 8 maj 2018

Filament led lampa

Låga priser och snabba leveranser! Stort utbud av LED-lampor. Klassisk kronljus i LED. Handla online hos Lysman! Marknadens största utbud. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Kom in och välj bland flera med verkligt varmvitt ljus som inte var möjligt förr. LED - lampa som ger ett snyggt och modernt ljus.


LED -filamentteknologin är en vidareutveckling på LED -tekniken som bygger på att man formar LED -dioder som et filament, d. Fördelarna är flera, bland annat är tråden rundstrålande (360-gradig spridningsvinkel) vilket vanliga LED -dioder inte är. Tänds direkt, utan fördröjning. Effekt: W (motsvarar ca W).


Spridningsvinkel: 300°. Dekorationslampor i LED. Den gamla koltrådslampan har fått sin efterföljare i filament LED lamp-serien. Här finns det både klara och opaliserade varianter.


Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. Och så har de väldigt lång livslängd. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Den klassiska koltrådslampan i modern tappning.


Filament led lampa

Filament smart LED lampa E27. Dimbar dekorationslampa med extra varmt ljus. Styr belysningen enkelt, var du än är i hemmet. Normallampa med färgat filament.


Filament led lampa

Letar du efter färgade lampor till din partyslinga? Den här LED -normallampan från Anslut har ett klart glas tillverkat av tålig polykarbonatplast. Lampans vackra färg kommer från det färgade filamentet och framträder först när lampan tänds!


Filament led lampa

Special Price 5kr. Leveranstid: 6-arbetsdagar-%. Perfekt som dekorations belysning. Ljuskällan ger ett varmare vitt ljus och ter sig lika bra som synlig ljuskälla som inuti en lampskärm.


LED finns idag inom nästan hela belysningsmarknaden och växer kontinuerligt tack vare dess energibesparing och lång livslängd. Kvaliteten på LED -ljus idag är fullt jämförbar med äldre traditionella ljuskällor och du hittar LED -ljuskällor med de flesta socklar på marknaden.


Från till ljus. LED-lampor har ett oförtjänt rykte om sig att ge ett kallt sken, men numera ger de ett varmvitt sken i olika lumen. Gillar du de fina glödtrådslamporna som fanns förr ska du definitivt titta på TRÅDFRI som har LED - filament.


Aura Lights dekorationslampor i LED är ett självklart val när det behövs ett varmt ljus för att skapa den perfekta atmosfären i exempelvis restauranger, butiker, offentliga utrymmen och i hotellreceptioner. Malmbergs Elektriska. Belysning Cheminis.


Contemporary bulbs typically used a single large LED or matrix of LEDs attached to one large heatsink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.