tisdag 8 maj 2018

Ekologiska värmeljus

Shoppa online eller besök din närmaste Mio butik! Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Söker du ett ekologiskt alternativ till vanliga doftljus och värmeljus ? Här hittar du både ekologiska ljus och miljövänliga värmeljus och doftljus online.


Köp vackra, handgjorda och miljövänliga ljus hos jordklok. Vi har värmeljus, kronljus, blockljus och bivaxljus tillverkade av naturliga ingredienser! Värmeljus ekologiska 24-pack. Ljusen tillverkas i Malaysia och tillverkningen är RSPO-certifierad.


Förpackning om st. Gör kartongen mer personlig genom att sätta en stämpel, klistermärke eller etikett med Scouterna eller ert kårnamn på förpackningen.


Det adderar mervärde som man gärna betalar. Våra stearinljus kommer från ekologiska odlingar och är vegetabiliska och veganska. Alla våra färgade ljus har genomgående färg.


Vår specialitet är värmeljus refill men vi har även blockljus och kronljus av 100% stearin. Vi har bara kvalitetsljus tillverkade i Europa.


Bivax är en klimatsmart och hållbar produkt tillskillnad från stearin -och paraffinljus som tillverkas av slaktavfall och restprodukter från oljeindustrin. När bin samlar in nektar och pollinerar växter bidrar deras arbetet till att stärka ekosystemet. Tillverkad i Sverige av kemiskt neutrala naturmaterial. Brinner på vanlig matolja.


Lyktorna i olika mönster placeras i en valfri behållare - värmeljushållare, skål, glas, fat. Reluminus Svanenmärkta värmeljus är ett patenterat ljussystem som består av refillpuckar med ljusmassa tillverkade av 100% stearin, det vill säga helt utan paraffin och fri från palmolja, och utan.


Totalt förbrukar vi i Sverige över 3miljoner värmeljus per år. Nu kan Clas Ohlson erbjuda sina kunder världens första miljömärkta värmeljus, ett modernt och hållbart alternativ till det traditionella värmeljuset. Svenska Bivaxljus handstöpta värmeljus är lokalproducerade på Öland och är en ren naturprodukt.


Ekologiska värmeljus

Dessutom hjälper du till att få binas samhällen att växa. Bivaxet som används till ljusen är en restprodukt från honungsproduktionen och är helt fria från palmolja, animaliskt fett, paraffin eller andra petroleumbaserade kemikalier. Paraffin är det billigaste alternativet medan stearin är det mest miljövänliga.


Höljet är i regel gjort i aluminium, men det finns även värmeljus med hölje av plast. Den angivna brinntiden ligger vanligtvis mellan fyra och sex timmar.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Våra ekologiska värmeljus är tillverkade av RSPO certifierat palmvax. Ljusbringaren istället för värmeljus i vinter! Från Lumípak kommer höstens fiffigaste eko-produkt, tycker vi.


Lägg den i en värmeljusbehållare, på ett fat, i ett glas eller i en liten skål och häll vanlig matolja över - raps, oliv- eller majsolja till exempel. Låt ljusen stelna i 1-timmar. Du kommer att se när ljusen har släppt från koppens sidor och är redo att komma ut.


Veken är av ekologisk odlad bomull eller bomull vaxad med naturvax. Finns som värmeljus, votivljus, klotljus eller blockljus. Ytterligare fördelar med sojavax är att du kan slänga ljusrester i soporna eller komposten, då sojavaxet och veken är förnyelsebar råvara.


Ekologiska och trygga barn- babyprodukter av hög kvalitet. Posts about ekologiska värmeljus written by ecolivingse. Lilla Brukets doftljus som är gjorda av ekologisk.


Praktiska råd hur du planerar ett etiskt och ekologiskt bröllop. Vi förbrukar runt 3miljoner värmeljus per år och tyvärr är vi inte alltid så bra. Ett värmeljus hit eller dit spelar väl ingen roll för miljön… kan man tycka.


Ekologiska värmeljus

Men värmeljusen som du och alla andra tänder i kväll blir totalt runt 3miljoner om året, bara i Sverige. På andra plats för miljön kommer värmeljus av stearin som utvinns ur animaliska ­eller vegetabiliska fetter och är en förnyelsebar råvara. Köp ekologiska glidmedel som sätter lustfyllda äventyr i fokus!


Ekologiska värmeljus

Våra växt- och vattenbaserade glidmedel innehåller inga skadliga kemikalier och är skonsamma mot både hud och slemhinnor. I webbshopen hittar du ljus för alla tillfällen.


Kronljus, doftljus, värmeljus, antikljus, stearinljus är en del av det stora utbudet. Olika storlekar och färger för vardag och fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.