tisdag 27 mars 2018

Ledlysrör i gamla armaturer

Ledlysrör i gamla armaturer

Belysning tillverkad för offentlig utemiljö. Hög kvalitet, snygg design! Alla typer av byggstängsel. Kompletta paket med stängsel. Vi har alla typer av lysrör! Alles für dein Zuhause. Kostenfrei ab € liefern lassen. Osram Leuchtmittel. Philips Leuchtmittel. Dimmbare Glühlampen. Gratis att använda!


Gör en tjänst för både miljön och din plånbok - fördelarna med att byta till LED lysrör är många: Längre livslängd - LED lysrör har en extra lång livslängd på mellan 30till 50timmar vilket är minst år i vanlig arbetsmiljö. Se den här videon hur enkelt det är att byta ut dina gamla konventionella lysrör till LED lysrör i en konventionell armatur.


Flimrar lysröret när du startar den så använder ni glimtändare. Se då vår video om att byta ut dina gamla fluorescerande rör med LED-rör i en armatur med en konventionellt drivdon. De gamla lysrörsarmaturerna tillverkades när det bara fanns traditionella gasfyllda lysrör att använda. I denna video kommer vi på LamporNu.


Ledlysrör i gamla armaturer

I videon gör vi detta på en armatur som är kopp. Testade ett led lysrör i min gamla armatur men den står bara och blinkar.


Vilka 120cm led lysrör kan man ha i befintlig armatur med glimtändare? Lysröret är anpassat för att installeras i armaturer med elektromagnetiskt drivdon samt utbytbar glimtändare och är av typen retrofit utan krav på modifiering av den befintliga armaturen.


Vissa modeller är endast kompatibla med ett magnetiskt kopplingdon, en induktiv drossel, men modeller som kan installeras i vilken gammal lysrörslampa finns också på marknaden. Förutsatt att man använder mekanisk ballast så kan man ersätta gamla lysrör med nya moderna led lysrör utan någon som helst modifikation av armaturen.


Man tar endast bort glimtändaren och sätter sedan in det nya lysröret så ska allt fungera precis som vanligt. Till detta tillkommer installationskostnad för att ta bort gamla armaturer och ledningar för att ersätta med nya. Det tar i snitt minuter arbetstid per armatur.


Handla smidigt direkt i webshopen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Find China Manufacturers Of Armature. Elsäkerhetsverket får ofta frågor kring att bygga om och använda lysrörsarmaturer.


LED lysrör passar direkt i den befintliga armaturen, det enda du behöver göra är att ta bort glimtändaren i dina gamla armaturer så passar lysrören direkt. Ledlysrör går att montera rakt in i gamla armaturer med magnetisk ballast och glimtändare utan att behöva göra ngn förändring alls. LED-lysrör sänker energikostnaderna. Det stämmer att ett led lysrör i befintlig armatur bryter CE-märkningen i normala fall.


Ledlysrör i gamla armaturer

Men Valtavalos LED lysrör är retrofit anpassade vilket betyder att CE-märkningen inte bryts, utan istället bibehålls. Detta ger dig möjlighet att installera led lysrör i gamla armaturer på ett enkelt och smidigt sätt. TLED lysrör 4mm går att montera rakt in i gamla armaturer med magnetisk ballast och glimtändare. Glimtändaren byts bara ut mot medföljande LED starter.


Lysröret går även att montera i armatur med elektroniskt drivdon (HF-don). Därmed kan armaturens CE-certifiering bibehållas.


Jag ser en fördel i att ha fler armaturer om än lite svagare då man får mindre mörka skuggor och mindre risk att stå i vägen för lampan när man håller på med något. Dock lite mer jobb att sätta upp, och något högre kostnad.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.