fredag 9 februari 2018

Cembrit fasad

Cembrit Colourful design line. Brett färgsortiment och lackerade fasadskivor. Finns i tre olika typer. MINERIT är vårt mest välkända varumärke.


Detta gäller när skivan är monterad på fasaden. När skivorna ligger tätt tillsammans på pallen så kan vatten sugas in mellan skivorna och missfärga ytan. Sveriges vanligaste fasadskiva! Levereras neutralt cementgrå men kan enkelt målas i valfri kulör efter montage.


Cembrit fasad

De har tillverkats i material som består av giftfria, oorganiska råmaterial och är fuktsäkra under och efter monteringen. It is especially well-suited for replacing plywood used in areas frequently exposed to rain and humidity like fascia boards and on dormer windows. It can be installed like any wooden facade alternatives.


Because of its excellent fibre cements properties, it does not rot, crack, warp or require repainting. En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. Ett mineraliskt underlag för ”betongfärger”.


Cembrit fasad

SWESAR Construction AB verksamhet omfattar i huvudsak murning, putsning, plattsättning, måleri och snickeri arbete. Med år i branschen har vi erfarenhet och kunskapen som krävs för att utföra arbete av hög kvalitet. Vi är flexibla och anpassningsbara när det gäller projekt eller uppdragsarbete och läger alltid mycket ansvarskänsla i allt vi levererar. Visa fler idéer om fasader, fasad, arkitektur.


Vårt sortiment av fibercementskivor är brett med specialskivor för olika ändamål: Fasadskivor, byggskivor, brandlösningar och yttertak. Dessutom är skivorna robusta. Varje grundfärg matchas av en heltäckande målad yta i spännande och tålig färg. Den avslöjar sitt ursprung och visar upp sin inre styrka.


Den semitransparenta lacken skyddar och bevarar och hjälper din fasad att behålla sitt utseende i alla väder. CEMBRIT CONSTRUCTION SOCKELSKIVA. Sockelskiva av fibercement med en yta likande rå betong. Lagerstatus Välj byggvaruhus för att kunna.


Skifer kan bruges på hele facader eller i kontrast til andre byggematerialer som træ, glas etc. Nyårsdagen: Stängt. STÄNGT FÖR INVENTERING.


Den genomfärgade fibercementskivan syns igenom lacken och avslöjar sitt ursprung. Den visar upp sin inre styrka.


De er fremstillet i uorganisk fibercement, som er ubrændbar, modstandsdygtig overfor råd og svamp og ikke nedbrydes eller svækkes over tid. Fasadsystem konstruerar och tillverkar dörrar, fönster, fasader, uterum och tak i aluminium, stål och glas. Vi erbjuder även funktionella solcellslösningar för fasad och tak med mycket hög kvalitet.


Plankerne ligner træ til forveksling, men indeholder alle fibercementens stærke egenskaber. Funktionell, cementgrå basskiva för fasader. Skivorna är alkaliska vilket gör det svårt för mögel och andra mikroorganismer att få fäste. Produktinformation.


Alltid med snabb leverans! Det finns flera tillverkare av fibercementskivor, ex. Eftersom en fasad ska hålla i många, många år är det värt att gå efter kvalitet framför att spara några hundralappar.


Cembrit fasad

Det du ska vara extra uppmärksam på är om brädorna är genomfärgade. Den nya skivan, som används som underlag vid tunnputsning av fasader, har ett lägre lambda-värde, lägre vikt och finns i dimensioner upp till 2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.