fredag 9 februari 2018

Bromma blocks

Hotell bromma blocks – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Från platsens historia till de tjänster som vi tillhandahåller för att ge dig en positiv upplevelse från det ögonblick du anländer. En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna.


Bromma blocks

Hangarerna var på sin tid de största i norra Europa och är kulturhistoriskt, arkitektoniskt och byggnadstekniskt värdefulla. Arkitekten Paul Hedqvist ritade flera hangarer på området i en funktionalistisk, blockliknande arkitektur. Med butiker och erbjudanden från de stora klädkedjorna och exkusiva klädbutiker till sko- och sportaffärer, elektronik, heminredning och dagligvaror.


Centrumet har generösa öppettider och du kan storhandla mat på Coop. Helena Mina bokfavoriter! Elin Mina bokfavoriter! Isabell Mina bokfavoriter! Ica bygger bredvid. Gå tillbaka och sök på nytt. Antalet hyresgäster ska då ha fördubblats till dryga 1företag. Klicka här för att öppna. Ange var du befinner dig för att få körinstruktioner Sök. Letar du efter öppettider för 🕓 XXL? Kontaktuppgifter till Zoo.


Vi tillför även nya parkeringsplatser i garage och utomhusparkering. Härligt med restauranger för alla smaker och butiker likaså, man kan fixa håret, naglarna, ta en kaffe och shoppa.


Tjäna poäng och få upp till % tillbaka. The mall offers more than shops, restaurants and cafés. Oxylight Facial - Den hetaste nyheten just nu. Det Hollywood stjärnorna gör kan även du göra hos oss.


Ett fullständigt träningspass för din hy. Jag heter Gustav och är ICA-handlare. Vi tar emot spontanansökningar patrik. Jag tror på ett starkt lagarbete, där laget är viktigare än jaget och där kunderna är en del av laget.


Välkommen till nordens största sport och vildmarksvaruhus! De minsta barnen får klippa sig i ferraristolar, spela spel på våra spelstationer och plocka med sig klubbor från våra klubblådor. Köpcentrumena fortsätter att ploppa upp titt som tätt runt om i Stockholm. Och trevligt är väl det!


Här finns ett 80-tal butiker och lite över restauranger och caféer. Vi hjälper dig gärna att slå in dina paket! Här finns också en trevlig deli där man kan hitta massor av delikatesser.


Det finns ca butiker och ett flertal restauranger och caféer. Vår butik ligger på plan 3. Beauty Box är ett ständigt utv. Välkomna till Erssons SaluhallRestaurang i Sickla och Söderorts populäraste DeliBistro Erssons Fruängen.


Bromma blocks

Vardagar: 11–Lör-Sön: 11–17. Adress: Ulvsundavägen 18 48. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Blocket är en del av Schibsted.


Bromma blocks

Rockin Burgers Fleminggatan. Vi har med det traditionella Libanesiska köket skapat ett unikt Street Food- koncept utan att offra på varken kvalité, känsla eller smak. Måndag - Fredag kl 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.