onsdag 14 februari 2018

Blixtljusramper

Sveriges bästa priser. Våra LED blixtljusramper håller en genomgående mycket hög kvalitet och är till större delen tillverkade inom EU. Kärt barn har många namn.


Blixtljusramper kan även kallas takramp eller varningsljusramp. När får man använda blixtljusramper? Reglerna när man får använda blixtljusramper är olika i olika länder. Prisvärd LED blixtljusramp för yrkesbruk, godkänd enligt ECE Rklass för arbete på väg.


Låg profil och hög ljusstyrka till ett mycket attraktivt har gjort denna ljusrampen populär för montering på pickuper och liknande fordon som används vid dagligt arbete. Hos oss på maskinbelysning. Signal, Axixtech, Ecco (Vision Alert), Britax och Phantom LED. Samtliga produkter har en garantitid på 1-år och är noga utvalda av oss som kan blixtljus.


Välj önskad längd i menyn till vänster. Eller välj längd nedan. När det handlar om säkerhet. Val av blixtmönster skiljer sig mellan olika tillverkare.


Varningsljusramp av mycket hög kvalitet med starka 3W LED för prima synlighet. Godkänd med E-märkning ECE Roch EMC-säkrad ECE R10. Klicka här för mer info: Integritet Accepterar.


Välkommen till Bilupplysningen. Det finns mycket som gömmer sig i mörkret på vägarna, och därför har vi har valt att bli proffs på fordonsbelysning. Väljer du att använda dig av Eccos kontrollenhet får du en ”plug-n-play”-lösning som minimerar installationstiden.


Rotorljusramper (12) Visa produkter. Effektiv blixtljusramp som bara bygger mm inklusive fästen.


Blixtljusramper

Rampen monteras på fordonets tak för att uppmärksamma omgivningen men även för att öka medtrafikanters beredskap för eventuell fara. Roch Rgodkänd blixtljusrampen har högreflekterande LED-moduler, ett slitstarkt aluminiumchassi och en mycket hållbar polykarbonatlins (i princip okrossbar).


Multivolt, funkar alltså för både 12v och 24v. Våra blixtljusramper är certifierade enligt laglig standard och tål mycket hårda tag så som vin stötar och regn. Cygnus är en mycket ljusstark blixtljusramp som är godkänd enligt ECE RKlass 2. Gör arbetet längs vägarna säkrare både för dig och för andra! Vi erbjuder ett brett sortiment av varningsljusramper i flera olika utföranden.


Blixtljusramper

Kika in vårt sortiment, så kan vi nästan lova att du hittar en blixtljusramp i din smak - för just ditt fordon. Vi tillhandahåller olika varianter samt längder på blixtljusramper för att vi ska kunna anpassa blixtljusramp utifrån kundens behov samt alla sorters fordon.


Självklart uppfyller våra blixtljusramper alla dagens certifieringsbehov. TruckVisions serie är en nyhet i vårt sortiment och riktar sig till yrkesproffs i behov av blixtljusramper av hög kvalitet till ett fördelaktigt pris. ALLT OM 9SIGNAL BLIXTLJUSRAMPER.


Vi har blixtljusramper till dina fordon. Signal är ett av världens snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning och används av företag och kommuner runt om i hela Europa. Dess låga prisklass i kombination med dess utomordentliga kvalité har visat sig vara ett vinnande koncept utan dess like. Hem Önskelista (0) Konto Varukorg Kassa.


Logga in Registrera. Köp en blitljusramp av oss på Backes Ljudbyggeri. Köp blixtljusramper online! Federal Signal Vision Alert 9. Godkända ECE RLED ljusramper och i olika konfigurationer.


Blixtljusramper

Finns med inbyggd arbetsbelysning, belyst reklamplats eller digital budskapsskylt. LED Ramp för bättre helljus på din bil med en riktigt bra ledramp från Xenonkungen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.