onsdag 14 februari 2018

Bolthi led

Sex meter anslutningskabel till transformator samt meter kabel från lampan ingår. Transformator säljs separat. Utrustad med två stycken DIN-kontakter samt meter anslutningskabel. Led utomhusbelysning kan monteras på vilken armatur som helst, det är enbart själva glödlampan som är led och som du behöver byta ut.


Bolthi led

Utomhusbelysning led är dyrare i inköp men du tjänar på dem i längden. Tänk på att välja rätt färgton på belysning ute, det finns led utomhusbelysning i både varmvita och kallvita nyanser.


Bolthi led

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Lampan tänds automatiskt vid rörelser inom detektionsområdet, 140°, max meter. LED Vägglampa Milton PIR. Aktiveringstid sek. Ställbar ljuskänslighet. Av svart matt plast. Sunny pollare till Bohlti systemet säljs i 2-pack och är perfekta att lysa upp en rabatt, grusgång eller garageuppfarten. Det ingår en meters kabel för anslutning till transformatorn och det sitter en meters kabel på varje armatur för seriekoppling.


Bolthi led

Markspjut ingår till pollarna. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Varje lampa innehåller st. Du behöver inte var aorolig att de ska gå sönder av att man trampar på dem eller kör över dem med bilen då de är tillverkade för att tåla hög belastning. Downlight för väggmontering från Bolthi lyser upp fasaden och skapar effektfull stämning och ledljus.


Den runda svarta lampan är tillverkad i tålig, väderbeständig, lackerad metall och har frostat glas. Med flera armaturer placerade längs fasaden skapar du ett välkomnande ledljus för din familj och dina gäster. Bolthi Belysning hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på populära modeller Gör en bättre affär nu!


Glöm inte heller bort våra solcellslampor! Vilken lampa eller vilka lampor du väljer beror på hur starkt sken trädgården behöver och vad du vill lysa upp. Lamporna är tuffa nog att kunna köras över med bilen.


Skapa en ljuslinje vid garageuppfarten eller för att leda gäster längs din entrégång. Eller sätt ljus på trädäckets kanter. Decklight från Bolthi. BOLTHi nya 2-set spotlight med separat stor solcellspanel är ett bra alternativ till 12V.


Kan enkelt placeras var som helst i trädgården och flyttas runt. HALO med rörelsevakt är en mycket användbar produkt. Power spotlight led 10W Bolthi. SEK Lägg i varukorg.


I artikelrad ser du de olika modellerna av Spike. Totalt kan st decklights anslutas till samma transformator. Monteringshål Ø: mm. Kan även kopplas samman med Bolthi Connect 12V.


Spotlight led 6W Bolthi. För belysning av t. Svart mattlackerad metall och rostfritt stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.