onsdag 10 januari 2018

Infällda spotlights ikea

LED- spotlights sätter ljus på dina favoriter. Eftersom många spotlights är justerbara kan du rikta dem efter behov, och få en bra spridning av ljus. De ger också en bra allmänbelysning och passar flera rum som hall, vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Vi har även dimbara spotlights i vårt sortiment, se exempelvis LEPTITER.


Hitta rätt variant för dig här.

Köp skenor med spotlights från IKEA. Välj bland en mängd olika produkter till överkomliga, bra priser. Med justerbara spotar i ditt rum kan du rikta ljuset precis där du vill ha det.


Besök IKEA online och kolla in vårt inspirerande sortiment. Bokhyllebelysning sätter dina böcker och favoritföremål i fokus.


Integrerad bokhyllebelysning, oavsett om den placeras ovanpå eller under hyllorna, kan förändra stämningen i ett rum, lyfta fram dina favoritsaker och förstås hjälpa dig att hitta den bok du vill läsa. Bra belysning över arbetsytan gör matlagningen säkrare, enklare och roligare.

Välj vilken belysning du vill ha under och i dina skåp och lådor. Därefter väljer du storlek och antal.


STRÖMLINJE kan du koppla ihop efter varandra och bara ansluta den första till TRÅDFRI driver. LED-belysning är ett energisnålt och hållbart alternativ för både inomhus- och utomhusbruk och passar såväl kök som garage. Köp online eller i varuhus. Många av våra infällda spotlights ( downlights) kan du även köpa till den allt mer populära led ljuskällan.


Spotlight Infällda. Sätt en täckskiva under skåpen och fäll in spottarna i den och fräs spår på ovan sidan så den kan sitta dikt mot skåpen. Det blr mycket snyggt. Skall själv göra detta.


Finns också ett antal bilder här på forumet där de gjort detta sök på fler trådar runt detta. Infällda spotlights i badrum ger dig en riktigt bra allmänbelysning och lyser upp bra i ditt badrum! IKEA Omlopp har jag byggt in som på din bild. Vi har ett stort utbud av spotlights som är väl anpassade för montering i badrum, dels från vårt egna varumärke TeraLite men även från Rendl Light Studio, BellaLite och Malmbergs.


Man fräser först ut spår och tar ut 63mm hål i en täckskiva. Sladdarna går sedan upp bakom överskåpen till en transformator.

Täckskivan med inbyggda spotlights skruvas sedan fast ovanifrån i överskåpen. Maud Norlin är heminredare på IKEA och berättar om hur vi ska tänka då vi vill.


Kontorsarmaturer LED Paneler Skensystem Golvlampor. Beställ dina spotlights på Elon. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Infällda takspotlights bör med fördel vara ställbara, både vertikalt och horisontellt, för att kunna rikta ljuset. Varje spotlight har en egen transformator som ansluts till 230V. Koppla en dimmer till dina infällda spotlights för möjlighet att variera ljuset ytterligare.


Handla dina led- och takspottar hos oss. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Vanligen vill man att ljuset är dimbart.


Då tillkommer kostnad för dimmer, utöver den merkostnad som ingreppet i taket innebär med inköp av fler lampor. Om vi antar att du skall anlita en elektriker så bör du konsultera honom innan du överhuvudtaget gör någonting.


Han kommer ev att ha synpunkter både på hur mycket du skall sänka taket (beror på vilken effekt du behöver ha på lamporna) och på val av lampor etc. En del elektriker vägrar installera IKEA, Bauhaus etc. Detta har dom sin fulla rätt att vägra. Infällda halogenlampor i taket kan utveckla höga temperaturer.


Därför är det viktigt med ventilation och att brännbara byggnadsdelar inte kommer i kontakt med de heta delarna av lampan. Våra spotlights finns både som 230V, 12V och i LED.


Du kan läsa mer om detta på varje produkt. Har du köpt infällda spotlights men inte vet hur man installerar dem?


Läs igenom vår monterings- och installationsguide för infällda spotlights för att komma igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.