fredag 19 januari 2018

Blinkersrelä moped

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Byta blinkersrelä på din moped ? Börjar dina blinkers leva sitt eget liv, blinka snabbt olika bara lysa här kommer då en guide som gör det enkelt och snabbt. Steg Här är alltså boxen innehållandes både spänningsregulator och blinkersrelä.

Du hittar den på vänster sida av mopeden, bakom sidokåpan. Blinkersrelä Universal till moped. Här hittar du blinkersrelä som passar bl. Yamaha DT50R och Suzuki TS50.


Original blinkrelä är ofta av den mekaniska som fungerar lite annorlunda. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Det angivna värdet är för litet. Så här kopplar du in vårt 2-pols blinkersrelä : Glöm inte att LED-lampor måste anslutas med rätt polaritet för att fungera, då det är en diod.

Den går inte sönder om du ansluter den fel, så det är bara att testa. Det finns andra varianter och möjliga kopplingar. Här på XLmoto kan du hitta blinkers passande alla motorcyklar. Vi har diodblinkers, mini blinkers, blinkers med glödlampor, relän och motstånd.


Vi har även modellanpassade blinkers för att bibehålla motorcykelns ursprungliga utseende. Blinkreläet gör "blinket" å har inget med motstånd å sånt göra på en sådan moped så du kan testa själva blinkersarna utan risk.


Hos oss hittar du ett brett sortiment med de senaste produktnyheterna. Besök oss idag på Jofrab. Till din moped beställer du prisvärda delar hos oss på Rinab snabbt och enkelt via postorder. Vi har reservdelar och tillbehör till så gott som alla moppar - gamla som nya.


Online försäljning av reservdelar till Scooter, moped och MC. Ta en titt förbi shoppen. Sitter för att förhindra skav mellan sadel och ram. Fungerar inte ledblinkersen och blinkreläet är inbyggt i regulatorn.


Exempel inkoppling av blinkrelä på Derbi Senda: Regulatorn sitter bakom vänster sidokåpa. Gilera Stalker mope blinkersrelä.


Vi säljer även ljuddämpare till moped från varumärkena Jamarcol och Fuego i flertalet olika utföranden. Vi har alla kända varumärken på ett och samma ställe.

Dessutom har vi riktigt bra priser! Har med vilket blinkersrelä som sitter i (och vart). Håller med om att blinkersrelä bör låta högt så att man inte glömmer slå av blinkers. Enkelt test för att kolla om du behöver ett nytt blinkersrelä när du byter till LED-blinkers.


Monteras med M8-infästning. Varje blinkers har st. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av reservdelar till din EU- moped, scooter och motorcykel.


Våra mopeddelar passar Kymco, Italjet och Baotian i första han men många av delarna kan även användas till andra märken. Om du undrar över reservdelar till din moped kan du med fördel kontakta oss via mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.