fredag 19 januari 2018

Globen lighting vägglampa

Globen lighting vägglampa

Taklampan som får hemmet att skina. Vi har alla lampor du behöver! Golvlampan för alla smaker. Design för alla hem och smaker! Inredning av högsta klass. Lys upp din vardag med Globen. Allt det populära från Globen. Hitta rätt du också! Sleepo har det mesta och bästa! Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Handla enkelt och tryggt hos oss. Confident Living erbjuder Sveriges största sortiment av möbler och heminredning online.


Hos oss får du alltid fri frakt vid köp över 3kr och öppet köp i dagar. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.


I sortimentet hittar du bordslampor, vägglampor, golvlampor och taklampor. Samtidigt som den lyser upp väggen är lampan en fröjd att vila ögat på.


Globen lighting vägglampa

Tillsammans med övrig dekoration och inredning kan du skapa kreativa stillében och konstellationer. Häng upp lampan i hallen, ovanför sidobordet, i sovrummet eller korridoren.


Lampskärmen är vinklingsbar i både höjdled och sidle vilket gör att den passar utmärkt som exempelvis sänglampa i sovrummet där du vill ha ett riktat ljus. Formgivaren Joakim Thedin ville skapa en lampa där fokuset låg på att utnyttja hemmets alla ytor och hörn.


Angolo ger dig både stämningsfull belysning och hyllplan i ett. Vinnarlampan är designad av Anna Landerholm och är en vägglampa som kombinerar funktion och design på ett smart och snyggt sätt.


Fynda bland vårt stora utbud redan idag, välkommen in. Stort utbud av vägglampor. Bredd: Djup: Höjd: (cm) Lamphållare: Integrerad LED 18W. Art Deco-inspirerad vägglampa ! Trendig vägglampa som passar perfekt i köket, ovanför sängbordet eller i läshörnan.


Lampan har en mycket trendig konstruktion där sjävla lampsladden hänger på en konsol. Detta gör att lampan kommer längre ut från väggen men skapar samtidigt en snygg kontrast. Väggfäste med tillhörande skruvar.


Shoppa dina favoriter hos Ellos. Vägglampan har en svart textilkabel med brytare på. Hos Ellos hittar du ett stort utbud från flera varumärken. Välkommen in redan idag!


Babyland - stort utbud av produkter från välkända varumärken. Orbit är ett modernt och vackert konstverk som sprider ett diskret och indirekt ljus. Orbit finns även som bordslampa. Lampan är gjord i metall och har en dold ljuskälla.


Clark är en retroinspirerad vägglampa som passar perfekt exempelvis som läslampa vid sängen. Orbit som är gjord i metall med en yta som liknar bladmässing har dold ljuskälla och ger ett indirekt ljus. Detta ger en lugn och fin ljusspridning och den passar lika bra på väggen i vardagsrummet som i en trappa eller i en välkomnande hall. För Globen Lighting är en lampa så mycket mer än en källa till ljus.


Globen lighting vägglampa

I deras värld är en lampa är något som formar sinnesstämning och ska vara något som överraskar varje dag. Deras lampor är tänkta att ta en central roll i ditt rum som på så vis tar dig till det ställe du vill befinna dig på just då.


Du har inga artiklar i varukorgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.