fredag 19 januari 2018

Bosch navigator lampa

Stort utbud av lampor. Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.

De sladdlösa lamporna från Bosch finns i V-klasserna V-LI till V och ger stor lyskraft och lång lystid. Och det är samma batteri som till övriga elverktyg i samma V-systemklass. Bosch Light-Star är efterträdaren till Navigator.


Den har en robust konstruktion med strålkastarhus i rostfritt stål. Tack vare en datorberäknad reflektor erhålles en exceptionellt bra ljusbild. Extraljuset är förberett för effekt-belysning. Det kan monteras både hängande och stående.


Finns med två olika ljusbilder, fjärr resp.

I kombination med 55w, 70w xenon blir det ett extraljus som levererar mängder av ljus i en snygg design! Levereras komplett tillsammans med 55w, 70w xenonkonverterings satts med Slim Speedstart ballast och xenon lampa av hög kvalité.


Det lyser upp långt in i skogen och fungerar som ett kombinerat fjärr- och kurvljus. Det här är i vårt tycke den bästa ljusbilden - ur mellansvenskt perspektiv. Bosch är en välkänd tysk bildels tillverkare med ett brett utbud av extraljus tillbehör och extraljus. I vårt omfattande produktsortiment hittar du också de bästa extraljus modellerna från Bosch, samt Bosch original delar för belysning etc.


Lampa 25W Evärmefast Artikelnr. Värmetålig glödlampa på 25W Emed en längd på cm. Lampan passar till många olika ugnar, men för att kontrollera att den passar just din kan du söka på ugnens modellnummer eller E-nummer. Numret sitter antingen på sidan av ugnen, i lådan eller på kanten av luckan.


Fjärrlus 8" (194mm). Kontaktinformation. OBS endast online-försäljning - dvs ingen försäljning eller kundmottagning på plats. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.


Gör årets bästa fyn köp online nu! Se urval av Belysning! Cashback kampanjer Bosch pop.

Beställ Arbetslampa BOSCH 18V PML Li inkl. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Professionell rådgivning.


Alla nya 12V verktyg är 100% kompatibla med gamla 18V verktyg, batterier och laddare från Bosch. Alltså kan alla 18V och 12V verktyg fortsättningsvis användas i samma spänningsklass.


Navigator Xenon Bosch Navigator Xenon är extraljuset för dig som kräver något extra! Det har en klassiskt tidlös design, med ett strålkastarhus tillverkat i rostfritt stål och en extra robust konstruktion. Gasurladdningstekniken Xenon ger det en enorm ljusstyrka. Visst kan du få lite bättre halvljus om du byter lampor på bilen, men knappast så mycket som tillverkarna lovar.


Testfakta har testat olika halogenlampor för att se hur mycket ljus de ger och hur länge de håller. På ett av mina Bosch Navigator verkar elektronikpaketet ha pajat.


Det levererar bara 6V, vilket uppenbarligen inte är tillräckligt för att driva LED-ringen. Eftersom det är ingjutet i plast går det inte att felsöka och jag har inte kompetens nog att konstruera ett eget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.