torsdag 30 november 2017

Gammaldags lamphållare

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. E27-sockel, max 100W.


Används med fördel istället för spotlight! Se till exempel hemma hos Carl Larsson. Brett sortiment av textilkablar, lamphållare och upphäng.

Med mer än års erfarenhet av montering, kunskap av olika lösningar och vad marknaden har att erbjuda. Lamphållare eller lampsockel för design och belysning. Vi har textilkablar i alla tänkbara färger.


Mässing är standardlegeringen men de flesta lampor går också att beställa i förnicklad mässing eller i antiklackerad mässing. Golvlampor, vägglampor, bordslampor, takkronor och mycket mer. Välkommen till Gamla Mejeriet.


Bland annat lamppropp, lampsockeladapter, lampsladd och komplett lamphållare med sladd. Här hittar du olika tillbehör till din belysning.

Vill du hänga flera lampor i grupp, då kan du köpa vår takkåpa eller vårt upphänge med flera uttag. Gammaldags vägglampa i mässing. Via Sekelskifte kan du köpa vägglampor i mässing som är unika i sitt slag. Kulodosa porslin, svart.


Slät, rund kulodosa i svart porslin. Diameter mm, höjd mm, färg svart.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Välj fritt mellan våra skärmar, kupor och glas till lampor för att skapa en personlig belysning. Finns att beställa online hos gamla mejeriet, välkommen! Belysning: taklampor.


I sitt formspråk innefattar de stilar från sekelskifte, nationalromantik och jugen såväl som art deco, modernism och funkis. Alltid snabbt och enkelt! Här finns även kompletta lampset med armaturdelar, takkåpa och lamphållare i E27. Köp lampsladd på metervara och mixa och matcha som du vill.


Lampseten finns i en uppsjö av härliga färger som rosa, blå, gul, cyan och krom. Stearinljus, 4-pack 1kr. LED-lampa Klar, EEdison Dim 6W (30W) 1kr.

Med en lampa på väggen får ditt hem en effektiv punktbelysning som vackert lyser upp delar av inredningen som du vill sätta i fokus. Stort utbud av belysningstillbehör.


Lamphållere av denna modell var vanliga som l Visa mer. Se t ex hemma hos Carl Larsson. Klassisk fotlamphållare i en storlek som täcker en takdosa.


Fotlamphållare IFÖ Basic, rak modell i vitt porslin. Strömbrytare i vit porslin från Fontini. PHtextilkabel vit, jordad. En jordad vit textilkabel från Louis Poulsen.


Hos oss hittar du ett stort utbud av lampfötter, lampsladdar och upphäng. Passa på att testa vad en gammaldags lampsladd i textil kan göra för skillnad i ditt hem, eller vilka olika intryck du får av en stor, eller hög, lampfot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.