onsdag 11 oktober 2017

Led spottar i fönstersmyg

Med minst 30% rabatt på allt! Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Det finns tunna LED -plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp.


Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket.

Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Vår satsning på ett brett LED -sortiment är ett sätt att bidra till en hållbar livsstil. Att sätta belysning i fönstersmygen är ett alltmer populärt sätt att få en dekorativ mysbelysning i rummet. Vita stilrena små spottar som har ett varmt och fint ljus.


Utöver minisdownlights för att fälla in i tak eller fönstersmygen finns även varianter för montering i väggen eller trappen. Jag funderar på att ha eller 25mm spottar, då smygarna inte är tillräckligt djupa för apparatdosor eller liknande.


Effekt 2W med ett ljusflöde på lumen vilket motsvarar 20W volts halogenlampa eller 30W 230V halogenlampa, ger god energibesparing på närmare 90%.

Ha i åtanke att drivdon för vissa lampmodeller säljs separat. Det personaliga valet av design, ljus och vilket rum som ska belysas bör vägas in. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights.


Jag har fortfarande inte gjort någon riktig LED -installation med LED - spottar och dyl. LED i fönstersmygar osv osv) på ett och samma ställe eller är det utspritt? Spotlights från 6kr. För installationer i fönstersmygen, badrummet eller i takfoten utomhus.


LED -chipet sitter försänkt en bit in i armaturen, vilket gör att ljuset inte bländar. Diodtekniken är av märket Osram.


IP65-klassningen på både spotlight och transformator möjliggör installation utomhus eller i duschen, t. Led spottar i fönstersmyg Hej, Har letat en del efter tips på led belysning för montering i fönstersmyg men utan att hitta några bra sådana skrivna i närtid. Duktig kundservice som gärna hjälper er, ring eller maila oss!


Snabba leveranser och många nöjda kunder! En unik spotlight med LED. Helt godkänd för montering i isolering.

LED spotlights för infällnad i taket. Snabb installation tack vare unik plint och dragavlastning. Levereras inklusive driver som även den är godkänd att ha i isoleringen.


Man kan säga att desto kallare det är för LED desto bättre mår den. Det är också bra att använda LED -lampor som t. Passar utmärkt vid ljussättning av trappen eller som väggbelysning inomhus. Spridningsvinkeln är 25°. Den lilla kåpan gör att ljuset riktas nedåt och skapar en fin effekt på trappstegen eller väggen.


Detta kit innehåller en transformator med kopplingsdon och 4st mini spotlights. Detta kit dimras fint med en vriddimmer, kompatibla modeller finns att hitta nedan. Designlights Mini serie består av riktiga highend spotlights med ett härligt varmt ljus.


Behöver tips på spottar till fönstersmyg. Har tidigare använt Maxels Vega men i detta projektet är smygarna så grunda så jag behöver använda rörutlopp. Trycker jag i spotten så sviktar den lite plus att det kräver att slangen är spikrak. Nån som har tips på bra led.


Kolla in vårt utbud av LED - takspotlights. Hitta rätt variant för dig här.


Har en massa 12v 10w och 20w G-Halogen spottar i köket som jag skulle vilja byta ut mot led för att dels spara på elen, men också för att minska på värmeutvecklingen då det verkar vara fuskgjort utan "pottor" ovan armaturen och någon spot låg direkt mot isoleringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.