tisdag 10 oktober 2017

Belysning uterum altan

Stort utbud av kompletta uterum till oslagbara priser! Lusthuset har samma regler för uppförande som ett attefallshus. Bra pris och gratis frakt. För långa mysiga kvällar på altanen och trädäcket är bra belysning oerhört viktigt.


Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag. Ingenting är så stämningsgivande som strategiskt placerade lampor. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Uterum i nytt ljus!


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Belysning altan och uterum.


Ska det sitta på utsidan är det viktigt att man använder en LED-strip eller LED-slang som tål lite väta. När man belyser altan och uterum så finns det lite att tänka på. Därför brukar vi rekommendera IPom det sitter någorlunda skyddat från direkt regn, och annars IPeller IP68.


Precis som vi behöver mysig och funktionell belysning inomhus, behövs det också på altanen, i uterummet och på balkongen. Att ordna bra belysning utomhus blir allt mer populärt. Vill du skapa en härlig belysningsstämning i uterummet eller på altanen har vi vid sidan om decklights och trallbelysning även ett sortiment med golvlampor anpassade för utemiljön.


Belysning uterum altan

Och detta gäller inte bara på vintern, även sommartid fyller belysning en funktion och skapar stämning utomhus. När du letar efter belysning till hemmets alla rum erbjuder vi något för alla stilar och smaker.


En altan skall oftast stå många år och belysningen sitta lika länge. Det skall naturligtvis vara LED belysning, LED har oöverträffad livstid och drar en bråkdel ström jämfört med gammal halogenbelysning.


Lös belysningen i ditt uterum redan innan du. Detta gäller inte minst för utebelysningen som ofta lyser många timmar per dygn. Med våra energieffektiva LED-ljus, helt.


Att satsa på belysning för uterum är en rejäl stämningshöjare som förlänger de ljusa sommarkvällarna, men även andra kvällar på året för den delen. Det är även smart vad gäller säkerhet. Handla belysning och mycket annat hos Cellbes.


Säkra och snabba betalningar. Ett upplyst uterum gör att risken för inbrott minskar. Det finns en del vägar att gå om man vill ha belysning i sin altan eller sitt uterum.


Belysning uterum altan

LED-tejp och våra LED-lister. Ljuset blir väldigt snyggt och dekorativt samtidigt som det binder samman ytan till ett inbjudande och sällskaplig miljö. I år blir det kanske lite utekök och egna solsängar, murade stolpar med belysning i men först en carport och förråd plus måla om hela huset.


Här kan du se hur vi gick till väga med vår altan som vi är riktigt nöjda med. ALTAN utomhus ALTAN är vår serie av belysning för utomhusmiljö och altanbelysning, trappor, staket etc.


Belysning uterum altan

Gemensamt är att de kopplas ihop med snabbkontakter. Upp till altanlampor kan sammankopplas i en slinga. Som med allt annat ger god planering ett bättre och enklare resultat.


Visst går det att skruva bort några trallbrädor och dra ledningar och fixa belysning i efterhan men många moment är lättare att göra före eller samtidigt som du lägger trallen. Redan när du bestämt hur din altan ska se ut ska du börja planera för belysning. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Välj mellan de stilena färgerna svart och rostfritt stål. Lys upp rabatten, buskaget, entrén eller skapa en harmonisk miljö på terassen med inbyggd belysning i trätrallen. Tänk efter ifall att det behövs ett tak och skyddande väggar på och omkring altanen.


Om utrymmet kommer att vara i aktiv användning även under hösten kan det vara bra att lägga till både tak och mysig belysning. Vårt startpaket med LED-lampor är anpassade för limträstomme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.