tisdag 17 oktober 2017

Förstoring glasögon

Köp dina broderier hos oss med fri frakt från 5kr. Vi levererar snabbt och tryggt! Allt inom broderi och tillbehör. Brett utbud av varumärken! Välj på över varumärken! Gå med i vår handarbetsklubb.

En av Nordens ledande e-handlare för dig med kreativa händer! Förstoringsglasögon för arbete med små detaljer där fria händer behövs.


Det är lätt att tro att förstoringsglaset endast behövs av den som har nedsatt syn men de olika modellerna av förstoringsglas kan även vara värdefulla för den som redan ser bra – för att se ännu bättre. Lämpliga för TV-tittande, teatern, museet etc.


Med fokusinställning. Skärpan justeras med en ratt (med skala) på utsidan av respektive skalm. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Optimalt stöd i olika situationer och samtidigt perfekt anpassade till dina individuella krav och synbehov: ZEISS omfattande utbud av förstorande synhjälpmedel för personer med synnedsättning erbjuder en rad olika individuella alternativ och lösningar, bland annat förstoringsglasögon, luppglasögon, handkikare eller filterglas för människor som är särskilt känsliga mot spritt ljus.


Vi har alltid broderi och garn till riktigt bra pris och snabb leverans.

Eftersom man bär det på sig har man båda händerna fria till att göra andra saker med. Beställ enkelt online - Välkommen! Det passar utmärkt för exempelvis modellbyggen och andra pillriga arbeten där det inte räcker med en hand.


Perfekt för dig som broderar. Kan naturligtvis även användas när du läser böcker mm. Glasögon kan bäras samtidigt. Fyra olika förstoringsglas medföljer som förstorar 6x, 0x, 5x.


Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Ett svart kraftfullt fodral med dragkedja medföljer. Upplev världen som att du var två tredjedelar mindre med ett par glasögon som förstorar din syn med 60%.


De förstorande glasögonen underlättar lässtunden, så att du enkelt kan studera mindre texter utan att behöva fippla med ett separat förstoringsglas, samtidigt som du mer ser ut som en CIA-agent än en antik detektiv. När man har svårt att se det som är riktigt litet och pilligt så har du är ett fantastiskt hjälpmedel. Handla tryggt och enkelt online hos oss!


Dessa förstoringsglasögon är lämpliga vid läsning och handarbete. Se mer hos Kikkertland. Vi har ingen fysisk butik utan finns endast på nätet, vilket betyder att vi finns överallt! Dessa glasögon kan exempelvis användas vid mekanisk bearbetning, elektronisk reparation, smyckesbedömning, klockreparation och miniatyrgravyr mm.


Alltid fri frakt vid köp över 5kr och snabba leveranser hem till dig!

Brillelup med utbytbara linser. Flera linser ingår i kittet. Praktiskt intervall för handarbete eller finmekanik arbete. Vi har både Service och Försäljning på samma plats!


Clip-on lupp är ett enkelt optiskt stöd för läsning och närvisning. Den består av två sammanfogade hårt belagda linsdelar, vilka är klämda över användarens glasögon. Linsdelarna har konvergensstödda prismor för att möjliggöra en bekväm visning på nära håll. De uppgifter du matar in kommer endast användas till våra nyhetsbrev.


Har sett en del som har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.