måndag 16 oktober 2017

Elissi markiser

Upptäck våra markiser! Kolla in vårt otroliga sortiment för hem och trädgård här! Handla bra och nya produkter. Staket och avspärrningar, Verktyg.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Delbetala i upp till månader. Du har en uppsjö av färger att välja mellan och du kan blanda helt efter tycke och smak.


Elissi markiser

Elissi Zip Screen är en vertikalmarkis som tack vare sin unika konstruktion där väven löper i ett spår i sidoskenorna klarar mycket hård vind i utsatta lägen. Den går att använda på både små som stora fönsterytor. Vårt sortiment består av två delar – ett brett standardsortiment under namnet Elissi samt ett helt flexibelt och anpassat sortiment som riktar sig främst till arkitekter och större projekt.


Detta säljs via butikskedjan Sun Off. Hos oss beställer du måttanpassade markiser och vävar. Alla priser är inkl. Här finner ni råd och tips: markisfakta.


Specialist på markiser, persienner, rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner. Måttillverkade solskyddsprodukter. Markis och solskydd från Legnew. Letar du efter en helt ny design för ditt hem?


Elissi markiser

Vill du förvandla ditt hem till ditt drömhus? Köp de bästa produkterna hos vidaXL. Fisktillbehör, Smådjurstillbehör. Atlet manövreras med motor.


Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat. Altea går att få med vev eller motor.


Elissi markiser

Du kan själv designa markisen, välj vit eller grålackerad som standard eller en egen kulör, dessutom finns det över 2vävar att välja bland! Denna markis kan inte seriekopplas men går bra att beställas med en längd på upp till hela meter. Decora är en utmärkt markis för speciella fönster och sitter exempelvis snyggt ovanför era stora glaspartier,och valet mellan vev, motordrift och tyg ligger helt hos kunden.


Här kan du utgå från den markis som du precis konfigurerade. På så sätt kan du snabbt och enkelt skapa likadana markiser med exemepelvis nya mått. Fortsätt handla Gå.


Band passar bra för mindre fönstermarkiser eller när du vill manövrera solavskärmningen från husets insida. Sun Off erbjuder solskyd markiser och rullgardiner till dina fönster, altan och uteplats.


Vilken du väljer är upp till dig, men det finns några generella saker som är värda att tänka på. Med över års erfarenhet finns vi här för dig från start till mål.


Vi välkomnar både privatpersoner, företag och offentlig sektor i hela Jönköping ! En populär markis som är uppskattad för sin nätta design och de elegant designade kassettgavlarna i pressgjuten zink. Micro passar små till medelstora fönster och bidrar till att förhöja husets utseende och ge det en personlig karaktär.


Kontakta oss för rådgivning Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Var i hela friden kan man köpa dessa Elissi-markiser ? Det finns givetvis andra fabrikat och modeller, men jag vill ju ha samma på hela huset. Motorer och väv verkar kunna köpas om man vet vad man ska ha, men inte själva markisenheten?


En stabil och tålig screenmarkis för utomhusbruk, dimensionerad för att passa något större fönster. Kan seriekopplas med enheter per motor. Gäller markiser från Elissi -sortimentet. Väven är underrullad.


Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök med mätning och konsultation. Stämmer inte måtten?


Konstruktionen på vår screenmarkis gör den utmärkt i vindutsatta lägen och den eliminierar även ljusspringan som finns på vanliga vertikalmarkiser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.