torsdag 19 oktober 2017

Designlight p007

Designlight sätter design och funktion först. En av de ledande tillverkarna inom LED-belysning. Get Instant Quality Info Now! En stilren produktserie med hög prestanda.


Mycket väl konstruerad kylfläns och skyddskåpa av aluminium vilket i kombination med den låga bygghöjden och infällnadsdjup gör att den är smidig att placera och installera.

Denna armatur kan du installera direkt i isoleringen och IPklassad för användning i badrum eller i takfot. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Produkten har ett patentskydd.


En spotlight som är godkänd att montera direkt mot isolering och brännbart material. Armaturen har en mycket väl konstruerad kylfläns och en skyddskåpa av aluminium som i kombination med ett väldigt lågt inbyggnadsdjup gör att både armatur och drivdon är godkänt för montering direkt i isolering.


Gå till butik: Elkatalogen. Downlight Tilt 8W.

Du hittar våra lampor hos din grossist eller återförsäljare. Extra lågt inbyggnadsdjup - 34mm. Perfekt spotlight speciellt vid renovering.


Den låga bygghöjden och infällnadsdjupet på 34mm underlättar för mindre utrymmen. Genom att surfa vidare på sidan godkänner du användandet av cookies.


Kraftfullt ljus och levereras med dimbar driver. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Inklusive LED driver.


Till en början med inriktning på halogenlampor men som med tiden vuxit till ett fullskaligt sortiment av halogen, downlight, trafo och LED. Armaturen har en låg bygghöjd och infällnadsdjup för möjlighet till montering tillsammans med drivdon direkt i isoleringen.


Kopplas till 350mA LED-driver. Logga in för att se. Mattsvart armatur som har en väl konstruerad kylfläns och en skyddskåpa av aluminium som i kombination med den låga bygghöjden och infällnadsdjupet på 34mm gör det möjligt att montera både armatur och drivdon direkt i isoleringen. Leddriver D-MA5D 350mA 3-5W (1) 2kr.


Skriv produktens första recension.

Reducerat pris 9kr. Ordinarie pris 9kr.


Mattvit armatur som har en väl konstruerad kylfläns och en skyddskåpa av aluminium som i kombination med den låga bygghöjden och infällnadsdjupet på 34mm gör det möjligt att montera både armatur och drivdon direkt i isoleringen. P-0med driftdon lagervara. Ledande elbutik på nätet. Handla Online hos oss idag!


Fin lågbyggande modell, inbyggnadsdjup 34mm. Utrustad med en väl konstruerad kylfläns och.


The optimal design ensures unprecedented opportunities existing smooth installation and placement of the luminaire. The product has patent protection. Supplied with ballast. Everything for comfortable season end sailing for you and your yacht.


Uniled Isosafe 7W IPvit (1) 5kr. One App Led 6W för apparatdosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.