tisdag 15 augusti 2017

Glimtändare

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Vi säljer allt inom elektronik, hitta allt du behöver från oss. Vi erbjuder hög kvalitet.


Här hittar du traditionella och elektroniska glimtändare. Passar till armaturer med lysrör. Visa mer Visa mindre.


En glimtändare är en komponent som tillsammans med en spole används för att tända lysrör. I nyare installationer används inte glimtändare, utan tändningen sker på elektronisk väg med ett elektroniskt driftdon. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Välj rätt glimtändare.


Glimtändare

Glimtändare till T8-Lysrör finns i fyra olika utförande. Funktionella och lågt inköpspris. Ska bytas vid lysrörsbyte. Lägst inköpspris) 2) Säkerhets glimtändare.


Eliminerar brandrisken genom att släcka blinkande lysrör. Lång livscykel, behöver inte bytas vid lysrörsbyte. När du byter lysrör rekommenderas även att du byter glimtändare, på BAUHAUS hittar du både lysrör och en passande glimtändare. Man bör byta tändare varje gång man byter ljuskällan för att säkerställa att man har en väl fungerande belysningsanläggning.


Glimtändare

Vi har lysrör i halogen, LE kompaktlysrör och om du skulle vara i behov av en lysrörsarmatur erbjuder vi även detta. GLIMTÄNDARE 4-65W, MAX 250V. Singel, 180–2V~, 4–W Lägg till i inköpslistan.


Glimtändare

Andra kunder köpte också. Köp nu och betala om dagar med Klarna. Den är nödvändig vid tändningen av lysröret. Det finns olika sorters lysrörsarmaturer.


I en armatur med ett konventionellt driftdon finns en glimtändare. Ty i katalogen finns både glimtändare "serie" och "singel". Som en förklaring står det "singel=enkelrör", "serie=rör".


För alla utföranden av "serie" anges 4-22W, där jag utgår från att W betyder watt. För "singel"-modellerna anges typ 4-80W. Vi har allt till ditt tekniska behov hos Elfa Distrelec.


Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Tänk på att varje gång som ett lysrör byts ut ska även glimtändare n bytas. De har oftast samma livslängd som lysröret.


Singeltändare: Används i armaturer med en reaktor per lysrör. Philips Sglimtändare. V, individuell applikation för 4-22W lysrör. V, serieapplikation för 4-22W lysrör.


För lysrörsarmaturer, singelkoppling. Byt glimtändare i samband med lysrörsbyte, då de har relativt kort livslängd. Strikta testspecifikationer och en hög teknisk nivå säkerställer hög kvalité.


Avsedd för lysrör från till 80W. Lysrörständarna är tillverkade av självslocknande och isolerande makrolon. Tändarna fyller kraven för klass II. För problemfri lysrörsstart rekommenderas att tändaren byts vid varje lysrörsbyte.


Singel: används i lysrörsarmaturer med ett lysrör per reaktor. Så här byter du lysrör och glimtändare. Har problem med en golvlampa där glimtändare saknas. Hur vet jag vad det är för glimtändare jag ska ha?


Jag har testat med en glimtändare St1men det funkar inte. Byt både lysrör och glimtändare. Skruva loss det gamla lysröret och ta med det när du ska köpa nytt.


Skruva också loss glimtändaren som sitter i armaturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.