tisdag 15 augusti 2017

G4 led ikea

G4 led ikea

Alltid snabb leverans. Spara en massa pengar här! De håller också upp till gånger längre än vanliga glödlampor. En gång i tiden fick någon den ljusa idén att placera halvledare och pyttesmå dioder i ljuskällor.


De förbrukar upp till procent mindre energi än glödlampor, vilket är bra både för din budget och för planeten. Du kan känna igen Gstiftlampor på att stiften sitter nära varandra.


Byt ut din gamla G-lampa till energibesparande LED. LEDlampor med ett härligt sken som är fullt jämförbart med halogenlampor. Effekt: W (motsvarar W glödljus). Spridningsvinkel: 120°.


LED-lampa G dimbar. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar! Mycket lång livsläng utvecklar väldigt lite värme. Lampan motsvarar W glödljus.


LED -modul för G-sockel. Här har vi samlat de små ledlamporna, ledlampor med stift med G Gsamt GUsocklar. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. Och så har de väldigt lång livslängd.


Gför att nämna några. Undrar om någon kan ge tips på en bra led glampa som jag kan ha i min Ikea köksfläkt.


Sitter idag 2st 20w halogen är också ute efter dimbara led glampor att ha i bänkbelysningen i köket. Brett sortiment och snabba leveranser från eget lager. Bäst resultat har Ikea Ledare (400lm), med ett Ra-värde på 93. Färgåtergivningen skrivs ofta ut på förpackningen, men inte alltid.


G4 led ikea

Tyvärr är det inte ett krav på tillverkarna. Billiga halogenlampor med Gsockel volt. Vi har lampor för vanliga socklar som Eoch Emen även spotlights och speciallampor. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus.


Fri från kvicksilver. Min plan är att jag plockar bort alla 12v GHalogen samt alla trafos men behåller sjävla armaturen för G4.


Min fråga är då, på armaturerna står det 12V, men det lär väll inte spela någon roll om det står 12V på själva armaturen? Nya produkter dagligen. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Så jag har parallellkopplat serier med två spottar i varje serie.


Benlängd 10mmObservera att om du byter från. Slutsåld (Utgången produkt) Se info Köp. Lägg till i inköpslistan. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt.


G4 led ikea

Produkterna är relativt nya och ännu finns en del utveckling kvar att göra för att ersätta de kraftigare halogenlamporna. Ved valg af driver skal du beregne det dobbelte af pærens forbrug til hvad driveren skal kunne trække. Lysdioder, led, är halvledarkretsar som behöver likström för att avge ljus.


I lampans sockel sitter därför elektronik som omvandlar Hz växelström från vägguttaget till en likström. Det enklaste och billigaste lösningen är en så kallad diodbrygga, som består av fyra dioder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.