onsdag 2 augusti 2017

Företagsmöbler

Stort sortiment snygga företagsmöbler i modern design. Köp online med fri frakt! Flera modeller, i tyg eller läder.


Vi strävar alltid efter att ha kundens behov i fokus oavsett om det handlar om nya konferensmöbler eller en begagnad arbetsstol. Vi vet att nöjda kunder kommer tillbaka. Oavsett om du ska inreda en frisörsalong, butik, restaurang eller ett hotell kan du vara säker på att få en funktionell, prisvärd och mer hållbar lösning, med omtanke om människor och miljö. Våra företagssäljare och företagsinredare ger dig personlig service.


I vårt stora sortiment finns möbler till såväl stora kontor och kontorslandskap som mindre kontorslokaler och hemmakontoret. Beställ enkelt, snabba leveranser! Förut hette vi Bafab, nu heter vi Rekomo. Skillnaden är egentligen inte så stor.


Vi säljer, hyr ut och köper fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till ett riktigt bra pris. Företagsmöbler AB i Solna. Kombinera återvunna möbler med nytt.


Hos Soeco hittar du möbler till alla delar av kontoret. Arbetsplatser för framgång och välmående! På BBS Möbler kan du köpa begagnade elektriska bor stolar och mycket mer.


Handla online i vår webbshop, vi skickar i hela Sverige. AJ Produkter är ett ledande företag inom kontorsinredning, lagerinredning och verkstadsinredning. Vårt sortiment ändras över tid. Sök blaand våra ideér till ditt företag.


Företagsmöbler

Här finns allt till kontor, hotell och restaurang och café. Begagnade klädkrogar från Muuto, modell The Dots. The Dots är formgiven av Lars Tornøe och är redan en designikon.


Företagsmöbler

En dekorativ och lekfull klädhängare som monteras på vägg. Något färgbortfall kan förekomma men övrigt bra skick. Allt ifrån hela kontorslösningar till enstaka möbler. Vi lämnar gärna kompletta inredningsförslag och kontorslösningar.


Vi kan hjälpa dig med hela jobbet. Vi levererar de nya möblerna och tar hand om de gamla. I samarbete med Azdesign. Från egna kontorsrum till öppna kontorslandskap.


Med rätt funktionalitet, ergonomi, ljus, ljudnivå och stämningsfull inredning samt med en lång historik av att skapa bra miljöer för olika typer av företag är Azdesign. Vi är experter inom området och hjälper dig ta fram den bästa lösningen för just ditt behov.


När man inreder ett kontor, stort eller litet, är det lätt att pengarna springer iväg och att kostnaderna blir oväntat höga. Det är en mängd saker och möbler som behövs för att det blir en trivsam och behaglig miljö att arbeta i. Hos oss kan du köpa kontorsinredning som skapar ett inspirerande och stimulerande kontor för dina anställda. Vi är måna om att du som kund känner dig trygg med att handla även i vår e-butik.


Därför har vi valt att samarbeta med väletablerade företag med hög säkerhet vid betalning. Din sökning på företagsmöbler gav företag och du har nått slutet av listan.


Hos oss finner du massvis av begagnade kontorsmöbler, men även nya. Besök gärna vår hemsida eller sväng förbi butiken. Kontakt - BBS Möbler.


Företagsmöbler

Jag vann ett anbud på en lastmaskin som var värderad till 200. Den var utrustad med bland annat skopa och gafflar. Jag fick den för endast 40.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.