tisdag 1 augusti 2017

Decklight bauhaus

Satisfying Service. Find the Newest Product. Lys upp på trädäcket! Set om fem stycken decklights som du smidigt monterar vid garageuppfarten, altanen eller på annan plats i trädgården.


Koppla upp till stycken decklights om du har en större yta du vill belysa. Ger ett varmvitt sken från marken och håller mysfaktorn på topp!


Observera att detta är ett startset där transformator medföljer. Trall decklight är perfekt belysning för att skapa stämning i din trädgård eller på uteplatsen. Den medföljande transformatorn kan kopplas till en skymningssensor som gör att spotarna tänds när det börjar skymma.


Lamporna är utrustade med LED-lampor som ger ett starkt men behagligt sken. Håltagningsmåttet är mm. Går att få dimbar i steg med Garden dimmer. Transformator säljs separat.


Teknisk informationFärg: AluminiumMaterial: AluminumMått (DxBxH): 60x60x1mm Ljuskälla. Dekorativ trädgårdsbelysningFå snygg belysning i trädäcket med infällda decklights. Skapa trevliga effekter samtidigt som energiförbrukningen är låg. Trafo Garden klarar av att driva upp till stycken armaturer.


Innehållstycken armaturer med st 5m gummikablarst förlängningskablar på meter med snabbkopplingarst förlängningskabel på meter med. Decklight Startpakken indeholder lyskilder, et start-kabel og en transformer, der er forbundet til en standardsensor, der gør, at lyset tænder, når det begynder at blive mørkt udenfor. Båda varumärkena erbjuder ett lättinstallerat system på 12V som du kan installera själv och därmed bestämma helt själv hur du vill ha det.


Med decklight och downlight kan du njuta av din uteplats även när mörkret faller. Denna typ av golvspot för utomhusbruk är snarlik spotlights, men det som gör decklight och downlight speciella är att dem fälls in i trädäcket och ger din altan en mysig och exklusiv atmosfär!


Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Ljussystem decklight från Bolthi ger dig infällbara LED-spotar för till exempel terrass, trädäck, brygga eller stenlagd uppfart.


Decklight bauhaus

Du behöver inte var aorolig att de ska gå sönder av att man trampar på dem eller kör över dem med bilen då de är tillverkade för att tåla hög belastning. Decklight Terra LightsOn Terra - en armatur som, infälld i träterrass, klinkers, trappsteg, bryggor ger ett mycket dekorativt intryck.


Contact SGS audited suppliers now! Terra är tillverkad i helgjuten polerad aluminium och har ett frostat glas som ger det varmvita ljuset ett behagligt sken.


Genom att markera med spottar så ser man enkelt även efter att det har mörknat var altanen avslutas och risken för olyckor minskar. Malmbergs Kos Decklight Kit är ett LED mark- och golvspotlightset för infällning i altangolv, trädgårdsgångar mm.


Decklight bauhaus

Fungerar både för inomhus eller utomhusbruk. Finns i 5pack alternativt 10pack. De gör sig mycket bra som altanbelysning eller annan typ av utebelysning och fungerar även utmärkt i badrum. De monteras med fördel både i tak eller vertikalt i trappsteg.


Decklight bauhaus

LED-dioderna är inte dimbara. Sortera efter: artiklar. Mellan varje decklight löper m kabel. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hänga med.


Med solcells- och trädgårdsbelysning skapar du enkelt en mysig känsla på balkongen eller uteplatsen. Trädgårdsbelysning i uterummet.


På Rusta hittar du solcellslampor, ljusslingor och belysningssystem i flera olika utföranden. Handla belysning och utebelysning billigt bekvämt och säkert online på nätet.


Fraktfri leverans hem av byggvaror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.