onsdag 19 juli 2017

Nordlux canto vit

Handla enkelt och tryggt hos oss. Brett sortiment, kända varumärken. Hos oss får du alltid dagars öppet köp och fri frakt vid köp över 3kr.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Dekorera fint på din fasad! Den minimalistiska designen gör lampan både dekorativ och skulptural. Alltid till bra priser!


Utbytbara linser medföljer för att skapa olika ljusbilder. Armaturen är tillverad av metall och är 8cm bred. LED-ljuskälla på 2x5W ingår. Designad av Bønnelycke MDD.


Nordlux canto vit

Parallellkoppling av denna armatur är möjlig. De ger ett vackert ljus som kan ändras med hjälp av de medföljande ljusbrickorna så att du själv kan bestämma vilken ljusbild som återkastas på väggen. Canto Maxi levereras exkl.


Det är så det är med stilfull design: det blir mer tilltalande med tiden. Gå till butik: Velltra. Den har en enkel och stilren kvadratisk design som gör den till en dekorativ armatur för exempelvis fasadbelysning. Ju mer du tittar på deras produkter, desto mer gillar du dem.


Nordlux canto vit

Vi skaber kvalitetsprodukter i et cool dansk design. Personliga upplysningar. Med sin minimalistiska design blir.


Målet är erbjuda ett brett utbud av all slags belysning, både för inomhus- och utomhusbruk. Idag går större delen av vår export till Skandinavien, Tysklan Frankrike och England. Vårt ökade fokus på design har resulterat i att vi idag kan erbjuda belysning i många olika prisklasser. Skriv en recension.


Nordlux canto vit

Modern vägglampa av aluminium. Lampan lyser både uppåt och nedåt. Ljuskällor säljs separat. Ellen taklampa Vit. Upptäck även andra julklappar från Elon. Professionell rådgivning. Nordlux Nordlux är en dansk leverantör, men vi har hela världen som arbetsfält. Köp Nordlux Vit online hos Confident Living. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser.


Här är det någon som har tänkt till lite extra. I paketet medföljer stycken insatser med olika mönster så att du själv kan ändra ljusbilden!


Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina inställningar godkänner du att vi använder cookies. Den är designad av danska Bønnelycke mdd. Om du inte vet om du vill ha en utomhusarmatur som lyser uppåt, nedåt eller båda delarna så är den här armaturen för dig!


Den här lyktan kräver st GUljuskällor max w. The minimalist design makes the lamp both decorative and sculptural.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.