måndag 3 juli 2017

Backljus för nummerskylt

Backljus för nummerskylt watt 8lm. Trött på att din vanliga backlampa inte visar hur vägen ser ut bakom dig när du behöver backa?


Backljus för nummerskylt

En smidig och liten backlampa som packar rejält med ljus trots sitt format. Då är detta rätt produkt för dig! Backlampa som enkelt monteras bakom nummerskylten.


Med hela 8lumen lyser den upp mer än vad du kan behöva. Perfekt komplement till ditt vanliga backljus. Mycket diskret i avstängt läge, men ger ett starkt sken när den slås igång.


Listen monteras bakom nummerskylten där den knappt syns förrän det behövs. Lyser med hela 8Lumen. BACKLJUS FÖR NUMMERSKYLT 12W 840LM kr 2kr. Själva listen är endast mm hög, medan list plus platta är mm.


Vi har LED-backlyktan du behöver! Lägg till i favoritlistan. V Arbetsbelysning 12W (flood) 429. Anledningen är att registreringsnummer i det nuvarande formatet, med tre bokstäver och tre siffror, är på väg att ta slut.


Släpvagnskalkylatorn hjälper dig rätt. Olika typer av släp gör att du kan använda ditt fordon till många ändamål.


Backljus för nummerskylt

Samtidigt är det viktigt att känna till vilka regler som gäller för släpvagnar, husvagnar och andra släp som kopplas efter bilen. En del av backljusen kan även användas som arbetsljus medan andra är renodlade ECER23-godkända backljus. Extraljushållare för nummerskylt. Garantin sträcker från till år beroende på modell.


Backljus för nummerskylt

Finns med plats för två eller tre extraljus. Enkel att montera och göms bakom nummerkylten. Fungerar även bra till LED-ramper med justerbara (skjutbara) fästen.


Observera att storleken anger maximala tillåtna diametern på runda extraljus. Ett brett utbud av hög kvalitativa bilreservdelar till nästan alla bilmärken på Bildelar-online.


Filter för reducering av brus som kan uppstå i backkamera vid strömförsörjning av backkamera via t. Signalfiltret ger en signal som är fri från störningar som även användas som en omkopplingssignal eller strömförsörjning åt t. Rampen består av 6st high power dioder från Epistar på 3W st. Rostfria monteringsdetaljer medföljer. Designa och köp din egen Husnummerskylt direkt online. Skriv önskad text, ladda upp egna bilder eller logotyper och beställ.


Passar både 12V och 24V. Kontrollbesiktning: Registrerade terrängsläp som används i yrkesmässig trafik för persontransport ska. Stylingbutiken Sweden AB har Bakljus (vänster) European 6-funktion - Snyggt.


När det har gått tio år får du en förfrågan om du vill förlänga rätten. Du har inga notifikationer. En främre och en bakre skylt ingår i priset.


Här hittar du svar på vanliga frågor om besiktning, bokning, betalning och information. Registreringsskyltar används för de flesta fordonstyper i Sverige.


Sverige har landskoden S och ett nationellt fordonsregister utan regionsuppdelning. Svenska registreringsskyltar består vanligen av tre bokstäver följt av tre siffror. För att underlätta jobbet och för att få en så stadig montering som möjligt så kan man, innan man monterar själva fästet på bilen, redan nu installera fästerna för extraljusen på extraljushållaren. Dra åt skruvarna till fästena ordentligt.


För din information är backljusen INTE till för dig utan för att visa bakomvarande fordon att du har för avsikt att föra ditt fordon bakåt. Tycker det är tjatigt att folk gnäller över att backljusen är dåliga, i mitt tycke syns dom skitbra på väldigt långt avstånd.


Ett skruvstäd underlättar jobbet vid monteringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.