måndag 3 juli 2017

Bambu möbler ute

Vinterförvaringen är viktig - toka av och låt torka för och ställ dem sedan där det är bra ventilation. Risken är annars att de börjar mögla. Möbler av bambu som står ute får patina med åren.


Utemöbler som loungemöbler, soffa, fåtölj och bor solbäd och matmöbler i bambu. Välj färg på dyna, vit, grå eller phantom (mörkgrå). Möblera ditt uterum, terass, uteplats med bambumöbler för en levande och personlig stil.


Information och skötselråd för bambumöbler. Våra experter är redo på att svara på. Passar uteplats och inomhus.


Läs mer om miljömärkning och om materialen bambu och rotting längst ner på sidan. Välj utemöbler i rätt material – saker att tänka på. Kan du tänka dig att lägga lite ledig tid på att slipa och olja dina kära möbler iblan eller vill du ha lättskötta möbler som du bara behöver torkar av emellanåt?


Allt gott har tyvärr ett slut, även sommaren. Det betyder att du inte kan sitta ute utan att bli förkyld. För att se till att dina trädgårdsmöbler förblir vackra är det viktigt att underhålla dem ordentligt, och förvara dem på en torr plats.


Bambu möbler ute

Det finns dock inget behov att ta in hela uppsättningen för lite regn. Våra bekväma trädgårdsmöbler är perfekta för att skapa en avkopplande utomhuslounge för soliga dagar.


I sortimentet hittar du loungemöbler, utomhussoffor, fåtöljer, solstolar, hängmattor, balkongmöbler och annat, så att du kan anpassa ditt utrymme och skräddarsy ditt uteliv på ett optimalt sätt. Utforska vårt urval av korgstolar och rottingfåtöljer för att göra din soffa eller soffsektion komplett. Du kan välja enbart en rottingfåtölj – eller varför inte en hel sittgrupp! Njut av solen och några nya, bekväma utemöbler och trädgårdsprodukter.


Vi har många stilar, material, och storlekar att välja mellan, så oavsett vilket utomhusutrymme du vill koppla av i, har vi lösningen och produkterna. Välj mellan robust aluminium, massiv akacia och rotting-trädgårdsmöbler och hitta dina utomhusfavoriter här. Stort utbud av utemöbler, loungemöbler, dynor, utekrukor och allt annat du behöver för skapa en rogivande oas. Köp online på JYSK.


Bambu möbler ute

Snyggaste utemöblerna kommer från Tine K, loungesoffa med vita, grå eller mörkgrå dynor. Ett allround bord i bambu som passar både inne och ute. Blackballoon har hela sortiment av bambumöbler från Tine K Home.


Matcha med en fin soffa eller en relax stol. Sitter som en smäck med övriga möbler i samma serie men även fin som den är. Bordet är hållbart och passar de flesta inrednings stilar. Den är mycket robust, och den har ett naturligt och robust utseende.


Bambu möbler ute

Med denna solsäng så får ni inte bara en pjäs att spendera långa sommardagar på, utan ni får även känsla för utomlandssemester, utan att behöva röra en fena! Bambu är en 100% naturprodukt. Just nu Vinterkampanj med upp till 20% rabatt.


Billiga och prisvärda dynor till utemöbler i hög kvalitet från Trademax. Stort sortiment, välj bland över 1dynor. Gratis hemleverans inom 4-dagar. Ge dina trädgårdsmöbler ett längre liv genom rätt underhållning!


Här är en guide för hur du tar hand om utemöbler i olika material. Letar du efter en ny utemöbel? På BAUHAUS hittar du alltid de senaste trenderna och ett enormt sortiment av utemöbler med hög kvalitet till låga priser. I vårt stora möbelsortiment hittar du loungegrupper, matgrupper och caféset i lättunderhållna material som till exempel konstrotting och metall.


Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom JYSKs samlade sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.