torsdag 6 juli 2017

Backljus bil

Backljus bil

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av upplevelser till låga priser. Köp Led ljus bil här Du hittar alltid bäst pris hos oss!


Men vi förstår att du vill se området bakom bilen för att undvika att backa på något! Det handlar inte längre om att du ska se något när du backar, utan det handlar om att de andra ska se när du har bilen omvänd. LED-lampor gör något åt detta och du får över dubbelt så starkt ljus med LED i backljusen. Enkelt att byta själv.


Vi har P21W,W16W, W21W, H21W och även lampor för infällning. Få fantastiska backljus här! Vi erbjuder nya LED, diod- och Xenonlampor för backljus till bilen ! Ett 40W LED Slim backljus som ger ett mycket starkt, brett, bra och hållbart backljus som dessutom är litet och smidigt i storlek.


Vanligtvis använder man 2st backljus vid montering, men det går även bra att använda endast 1st om det passar bättre på just din bil. Alla våra backljus fungerar för både och volt vilket gör dem mångsidiga. Arbetslampa som även kan användas som extra backljus. Hamrons lätta och smidiga arbetslampa blir en utmärkt ljuskälla vid bilreparationer och mekande.


Backljus bil

Med sin slimmade utformning kan den med fördel även nyttjas som ett extra backljus för bättre sikt i mörkret! Kan komplettera ditt backljus. Det finns bilar där bakljuset inte är tänt tillsammans med varselljus. Det är tillåtet att köra med varselljus under dagtid.


Men om du kör en sådan bil måste du försäkra dig om att halvljuset är påslaget i mörker, gryning, skymning och när vädret är dåligt. Källa: Transportstyrelsen. TPositionslampor, BA9S, T4W, W5W. C5W Spollampor 36mm, 42mm för skyltbelysning och interiör, Tlysdioder, BA15S, BAY15D för bakljus, blinkers mm.


Backljus bil

LED Dimljuslampor som DRL, Can-bus diodlampor och stort sortiment diodljus till bl. Här hittar du kompletta lyktor med LED till bak, broms- och dimljus till bilen ! Allt om Bilar är Sveriges största bilsajt. Brett sortiment av verktyg. Få tillgång till våra erbjudanden och nyheter först med vårt nyhetsbrev.


Ett originalmonterat ljus är inte i första hand tänkt att belysa området bakom bilen när du backar men det kan givetvis vara en fördel att du ser området bakom dig. BACKLJUS Våra led backljus finns i många olika utföranden. En del av backljusen kan även användas som arbetsljus medan andra är renodlade ECER23-godkända backljus.


Garantin sträcker från till år beroende på modell. Kontaktinformation. OBS endast online-försäljning - dvs ingen försäljning eller kundmottagning på plats. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Med Philips backljus X-tremeUltinon LED genfår du bättre sikt när du backar!


Effektivt LED-ljus för optimalt backljus. Ersätter befintlig backljuslampa. Rampen består av 6st high power dioder från Epistar på 3W st. Backljus som avger ett starkt ljus.


Rostfria monteringsdetaljer medföljer. Perfekt slimmat format för backljus En snygg liten smidig lampa med många möjligheter tack vare sitt slimmade format.


Spridningen är grader (wide flood) och lämpar sig för arbete inom kort avstånd t. Läs mer om bilens belysningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.