torsdag 6 juli 2017

Extraljusramp biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Sveriges bästa priser. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Det gör den känslig för stenskott och rostangrepp. Ljuset är ganska kort men med bra bredd. Lamporna kan enkelt justeras dit man vill. Vi kunde inte få lampan i mitten att nå samma längd som de två yttre. Hanma Hilux 5Ramp rad. Biltema 2mm LED. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


En billig extraljusramp med halogen teknologi kommer ni inte att hitta i vårt sortiment. Ljusramper från Bosch använder gammal halogenteknik och därför har vi valt bort samtliga Bosch produkter.


Extraljusramp biltema

En bra extraljusramp av god kvalitet behöver inte alltid kosta skjortan men är betydligt dyrare än gårdagens halogen ramper. Ljusstark ljusramp med aluminiumhus, härdade lykthus av polykarbonat och fyra Cree LED-dioder. Komplett med anslutningskabel.


Rostfritt stål Svart Pris. Extraljusramp Fäste Fästen Ledningssats Relän Färg. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Extraljusramp biltema

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. E-godkänd LED- extraljusramp ! Denna diskreta extraljusramp är med sina ringa mått både fantastiskt smidig samt snygg och passar onekligen in i fronten på de flesta personbilar.


Ofta anges wattalet som varje enskild lysdiods högsta möjliga teoretiska effekt i labbmiljö med optimala förhållanden (dioder med max teoretisk driveffekt 10w =100w), men då billig drivelektronik och dioder spiller mycket effekt som värme går det inte att driva dioderna fullt – de hade helt enkelt brunnit upp eller fått en väldigt kort livslängd. Utrusta ditt fordon med en ljusramp som har den senaste tekniken, grym prestanda och styrkor från 36w upp till hela 234W.


Vi erbjuder ett brett sortiment av extraljus till din bil. Välkända varumärken Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Men ljuset ur denna lilla lampa är också begränsat.


Hjälper dig att hålla extraljusen på plats! Hållaren är anpassad för tre extraljus och monteras i stötfångare eller bakomliggande balk med hjälp av M8-skruv (säljs separat).


Extraljusramp biltema

Vi har extraljus för alla tillfällen! De högpresterande LED-ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper. Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd. Kompatibel med både V och V elsystem.


Observera att hela tidningen ingår i priset. Köp en LED extraljusramp med Bra kvalité och livslängd.


Vår ambition är dock inte sälja billigast möjliga utan vi vill ha de mest prisvärda med högpresterande alternativen. Vill ni göra ett tryggt val av LED extraljusramp med bästa kvalité och prestanda så rekommenderar vi en LED ljusramp från amerikanska Vision X. Fraktfritt över 995:- inkl. LED EXTRALJUS Hos oss hittar du världsledande led extraljus till bil och lastbil.


Upplyst och säker till rätt pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.