torsdag 6 juli 2017

Skyltfästen

Klicka in på någon av underkategorierna eller fyll i ett offertformulär med dina önskemål här så skräddarsyr vi bästa möjliga lösning efter dina behov. Läs vår guide för tips på hur du väljer rätt produkt. Vi lagerför även fästen för väggar, staket och stängsel om du inte kan eller vill stolpmontera dina skyltar.


Rostfritt stål - Inox är ett flexibelt system i rostfritt stål i modern design för upphängning av skyltar inomhus. Med distanser, fästen, stång- eller vajersystem får skylten ett lyft. Det är både ett snyggt och smidigt sätt att sätta upp skyltar på. För att möta dina behov erbjuder vi ett flertal olika skyltfästen för både plana och kantbockade skyltar.


Inomhus kan plana skyltar monteras med väggfäste eller beroende på underlaget, med dubbelhäftande tape. Utomhus bör skyltar monteras med stolpfästen. Med skyltfästen blir det enkelt att montera upp varningsskyltar, påbudsskyltar, nöd- och utrymningsskyltar m. Men vi har även väggfästen för plana väggar som gör att skylten sitter.


Behöver du köpa skyltfäste? Hos PPV kan du köpa skyltfästen. Stort lager för snabba leveranser. Vi har skyltfästen både för runda rör och fyrkantsrör. Vilket fäste ska jag välja? Om du har en kantbockad hålad skylt används två stycken S-H klammer enkel för att montera en skylt på ett runt rör. Nedan finner Ni tillbehör för att fästa upp skyltarna. Klamrar till trafikstolpar och skyltfästen för bockad plåt. Samt skyltfästen för slät plåt.


Om Ni inte finner just det Ni söker så ser vi till att ta fram det. Passande skyltfästen eller beslag för kantbockade eller vikta plåtar och vägmärken! St George Security Store är Sveriges ledande säkerhetsbutik som erbjuder marknadens mest kompletta sortiment av högkvalitativa säkerhetsprodukter till låga priser, med snabba leveranser och en kompetent kundservice. Skruv och plugg ingår.


Med smidiga metallfästen, distanser och vajersystem får skylten ett lyft. Fästena finns i ett antal olika varianter och kan monteras mot vägg, hängas i taket eller varför inte som en flaggskylt ut från vägg.


Skyltfästen

Vajersystem, skyltning, skyltfästen. Att använda vajersystem eller rörsystem är optimalt för att skyltningen ska bli komplett. Du kan hänga och fästa skyltarna i stort sett var som helst och på alla typer av material. Vi har mm rostfri vajer samt mm alt mm rostfria stålrör.


Fästen för montage av skyltar på olika underlag bl. Allt som har med skyltar att. Skyltexponering: Skyltexponering. Wind Sign Smart 5-pack. Distanser för lättare montage. FISSO Ring Steel är en rosett i form av en konisk bricka, med en diameter på mm. För alla typer av skivmaterial och tjocklekar. Monteras oftast direkt på väggen utan distans. Kan även kombineras med FISSO Tube för att få en distans från väggen. Ett skyltfäste är genialt för en enkel montering på bilen.


Ett rörfäste kan vara nödvändigt på ATV eller kanske behöver du stödstänger för att stabilisera lyktorna. Hos hos hittar du det du behöver för en snygg montering av extraljus. Har ert företag avtal som rör specifika produkter, så. Det finns två olika skyltfästen för ledare, kablar och stag från 10mm upp till mm.


Det gör man med ett monteringsverktyg monterat på isolerstång. Se filmen om våra Grupp, Fas, och sambyggnadsskyltar. Att svetsa är inte så svårt.


Här visar vi dig hur du punktsvetsar, fullsvetsar och gör en kantfog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.