tisdag 2 maj 2017

Sopsäckshållare på hjul

Köp online med fri frakt! Galvade för lång livslängd. Med eller hjul. Tillverkad i elförzinkat stål och levereras med både ställfötter och länkhjul, Ø mm.


Praktisk sopsäckshållare på hjul som är mycket lättkörd med fyra länkhjul. Klarar 1liters säckar. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.


Sopsäckshållare på hjul

Extra kraftigt utförande med halkskydd för säcken. Det är mycket enkelt att fästa eller ta bort sopsäcken från hållaren. SOPSÄCKSHÅLLARE STABIL FÖR ST SÄCKAR.


Tålig sopsäckshållare för st sopsäckar. Produktinformation. Elförzinkad i robust utförande. Finns i Enkel- och Dubbel utförande. Maxbelastning: ca 1kg. Levereras med kraftiga hjul. Löstagbar sopsäckshållare. Passar för 2st 1liters säckar. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. På Jula siktar vi högre. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Handla online, alltid snabb leverans! Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Vagnen är försedd med länkhjul.


Sopsäckshållare på hjul

Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Bra sopsäckshållare i pulverlackerad stål försedd med hjul.


Sopsäckshållare på hjul

Utrustad med lock samt bottenplatta. Sopsäckhållare - Säckställ med hjul. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Dubbel sopsäckshållare på hjul säljes via konkursauktion.


Golvmodell med hjul och vita bågar av fjäderstål. Gåshaga Sealodge Nedräkning startar: Måndag den februari kl. Underlätta avfallshanteringen med sopsäckshållare, sopvagnar och stora plast. Välj mellan modeller på hjul, golvstativ eller vägghängda sopsäckshållare.


Två sopsäckshållare på hjul samt pappershållare Särskilda villkor. Kärlet finns i flera olika färger (gult, rött och svart) och är tillverkad av polyeten (PE), EN 8standard.


Det finns en mängd inställningsmöjligheter och extra utrustning du kan tillköpa. Det går att låsa alla fyra hjul för ökad säkerhet. Den kan enkelt justeras i höjden.


Vår har olika funktioner och kommer i många stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, men också snygg. Håll dina utrymmen renare och snyggare med papperskorgar och soptunnor.


Klicka här och ta en smygtitt på vårt sortiment. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Denna dusch- och toalett stol på hjul (Nielsen Line) är dansk designad och av hög kvalitet. Stora byggvaruhus med Drive-in.


Byggbranschens nöjdaste kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.