måndag 10 april 2017

Led ramp stör radio

Din ledramp-butik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Sveriges bästa priser. Radio - DAB och FM. Testa hemma i dagar med öppet köp.


Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi.

Hej,när radion är på o man tänder dom nyinköpta LED -lamporna i kojbelysningen så börjar radion att brusa o omöjlig att höra vad som sägs eller spelas,lamporna är köpta på Biltema,vi har en takbelysning köpt på samma ställe o den fungerar u. Men det kan även störa åt andra hållet. Båtsystem är stora på området LED-lampor för fritidsbåtar. Det finns fall där LED-lampan börjat blinka när VHF-radion är påslagen.


Det är väl ganska känt vid det här laget att både billiga led - och billiga xenonlampor kan ge upphov till störningar på radion. Har hittat några billiga LED med bra lyse som tyvärr stör radion.


Störningen låter som ett fint brus typ skillnad mellan stereo och mono fast lite värre. Löser eventuella problem med brus i FM-mottagning orsakad av LED -ljuskällor.

Filtret är effektivt mot elektromagnetiska störningar i radio eller annan känslig installerad utrustning. Har monterat en ledljusramp 100w på bilen nu. När jag använder rampen störs radion ut helt jag undrar var jag ska få tag på avstörningsfilter och vilken storlek man tänkas montera. Har provat med biltemas nya emc filter med det räcker inte till.


Någon har kanske varit ute för detta. Dålig radiomottagning ? Drar antennförstärkaren ström hela tiden? Samtliga produkter är också noggrant testade för EMC, d. Led extraljus som stör radion är inte EMC-godkända.


De flesta av våra produkter är också e-märkta led extraljus. Det är speciellt viktigt med e-godkända extraljus utanför sveriges gränser. OSRAM FX5KOMBO EXTRALJUS 22" LED RAMP.


Stenskottsäker - Tål biltvätt - Stör ej radio. Ibland kan ballasterna i xenonkit ge störningar på bilens radiomottagning, vilket kan störa ifall man lyssnar på radio. XMITTER LED RAMP ) BLACK EDITION 12V 21" 180W 10° E-MÄRKT.


LED tekniken har med senaste generationen utvecklats i rasande tempo och LED arbetsbelysning och LED ramper finns nu i modeller som lyser mångdubbelt mera kraftfullt än det mest kraftfulla Watt Xenon arbetsbelysningen. Angivna watt och lumen ska man inte hänga upp sig på när det gäller LED - ramper på Ebay och Aliexpress, det stämmer nästan aldrig.

Däremot är ju en tumregel att större reflektorer ger bättre ljudbil så jag valde en enkelradig ramp med lite större reflektorer för den här säsongen. Motverkar problem med brus i FM-mottagningen orsakat av LED-ljuskällor. EMC-filter för LEDSON-ramper MED DT-kontakt.


Ansluts via DT-kontakterna. Vision X XPL Halo, en slimmad LED - ramp för extra diskret montage på moderna fordon där mycket ljus önskas utan att ta för mycket plats. XPL Halo har en enkel rad med samma kraftfulla watts CREE dioder som PX rampen har, samt en snyggt lysande halo-effekt runt reflektorerna. LED ramp, OLEDONE Roman extraljus ramp, arbetsbelysningsramp.


En dubbelradig rak led-ramp från X-Vision D-MaXX på 180w, med kombinationsljusbild. Led-rampen levereras komplett med ändfästen och glidfästen för ovansidan eller ner sidan, och DT-kontakt för en enkel montering. Reläsats och monteringssats köpes separat.


Vision X 21” Xmitter Prime, en extremt tålig LED ljusramp med supereffektiva 5W lysdioder som ger ett riktigt kraftfullt ljus. Perfekt som extraljus till de flesta fordon som inte vill ha stora klumpiga extraljus i fronten, t. Rampen med högst ljusflöde på marknaden men ändå är godkänd? Perfekta arbetsljuset för entreprenad maskiner.


Dimensioner på detta arbetsljus är 600mm x 62mm x 84mm vilket är väldigt slimmad konstruktion för att inte vara i vägen. Fungerar både till och volts elsystem. E-Märkt LED - ramp Paket.


E-märkt så den stör inte ut radion. Lägg till i favoritlistan. Garanterad att inte störa radio - eller GPS-utrustning IP68.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.