fredag 28 april 2017

Funkis belysning

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli. Säkra och snabba betalningar. FUNKIS - belysning i funkisstil. Vi har tagit fram en ny serie belysningar i funkisstil, inspirerade av formgivningen och funktionalismen från 30-talet. Vår utebelysning och utomhusbelysning är gjorda av smide och vi har använt grundläggande geometriska former i designen.


Funkis belysning

Belysningen är tänkt att passa både stad och hem. Kulturjern har lanserat en serie utomhusbelysningar i funkisstil. Vår belysning är tänkt att passa både stad och hem.


Utomhusbelysning i klassisk stil för hus, går park och stad. Nytillverkade belysningsarmaturer efter gamla förlagor anpassade till nutidens krav. Ett komplett sortiment av lampor tillverkade i gjutjärn, koppar, plåt och mässing.


Stockholmsutställningen gick av stapeln på Djurgården där Gunnar Asplund var utställningsarkitekt. Trädgårdsbelysning, staket och grind för hus och trädgård samt belysning för stad och park. Funkis, utomhuslampa.


Tuff, rak och bara sig själv är en bra beskrivning på den här funkislampan som faktiskt funnits med små. Nu går jag och när en dröm av mer belysning i trädgården. På vintern är det ju så galet mörkt. Vi har lagt en beställning på spottar till pergolan, men elektrikern är fullbokad och det verkar dröja innan vi för hjälp.


I sitt formspråk innefattar de stilar från sekelskifte, nationalromantik och jugen såväl som art deco, modernism och funkis. Den nya tidens samhälle skulle kläs i en egen stildräkt. Titta runt på vår sida och hitta armaturen som passar Dig under fliken Inspiration som du hittar uppe i listen ovan.


Stort utbud av heminredning. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Heminredning från välkända varumärken. Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns.


Ljusstark armaturserie för inom- och utomhusbruk på vägg. Lämplig som fasadbelysning eller för att lysa upp entréer både i hem och offentlig miljö.


Funkis belysning

Tillverkad av gjutet aluminium och försedd med klart skyddsglas samt en facetterad reflektor för bästa verkningsgrad. Trendig väggarmatur för inom- och utomhusbruk. Lämplig vid entréer eller som fasadljus både för hem och offentlig miljö. Ledningsinföring sker bakifrån.


LED-enheten sitter i armaturens framkant och ger ett indirekt avbländat ljus. Svensktillverkad utomhusbelysning i flera olika färger. Sparad av LampGallerian.


Tidlös pendelarmatur, design okän med glasglob i opalvitt, treskikts överfångsglas. Pendelupphäng i högblank krom. Drivern sitter inne i globen vilket gör att pendeln kan fås i valfri längd.


Funkis belysning

Oavsett vilket rum du inreder, hittar du belysningen hos oss! Några av våra mest populära varumärken är Beli By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.