tisdag 11 april 2017

Åtelbelysning med fjärrkontroll

Köp åtelbelysning här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


V, solcellsdriven, automatisk rörelsesensor. Marknadens effektivaste åtelbelysning.


Åtelbelysning med fjärrkontroll

Du kan styra alla funktioner med fjärrkontrollen, låta den tändas automatiskt av rörelsesensorn eller styras av ljuset, ändra ljusstyrkan (6st olika). Dessutom kan du välja mellan röd eller grön beysning! Egen tillverkning av högkvalitativ åtelbelysning som håller vad den lovar! Med inbyggda skymningssensorer.


Johnny Stewart åtelbelysning. Välkommen till Molectric! Denna jaktbeysning fungerar utmärkt då vildsvinen inte besväras av det gröna ljuset. Dimmer med fjärrkontroll 600m 77SEK 99SEK inkl.


Åtelbelysning med fjärrkontroll

Effektiv Åtelbelysning för vildsvinsjakt, solcellsladda app styr skymningsrelä, PIR-sensor, fjärrkontroll, fjärrstyrning via mobil. Dess rörelsesensor är av microvågstyp vilket innebär att den har högre avkänning och täcker ett större område än traditionella PIR-sensorer Åtelbelysning 3W led En dimmbar åtelbelysning för 12V batteri, i paketet ingår 12V-klämmor, dimmer, rörelsesensor och 3W led med tre ledceller.


Åtelbelysning med fjärrkontroll

Köpte ytterligare en strålkastare från Er, denna gång en watts som jag kör med fjärrkontroll. Monterade den på en höjd av meter meter från spridaren. Kvällen efter satte jag mig i "griskojan" beväpnad med min Blaser x 57.


Fick skjuta en galt på 1kg, tyvärr med dåliga betar. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. V DC åtelbelysning med fjärrkontroll.


RGB dioder som gör att du själv kan välja färg och styrka på ljuset. Allt styrs via fjärrkontrollen. Så behövs inga dimrar eller strömbrytare i vakkojan. En modell som är bland det starkaste du kan hitta på marknaden och lyser vitt.


Lampan är utrustad med fjärrkontroll som gör att du kan välja ljusets färg som du vill, ställa styrkan med dimmer av belysning, slå på och stänga av som du vill. Det fungerade ok första månaderna, men helt plötsligt slutade skymningsreläet att fungera. Jag skickade in reläet på reklamation och fick ett nytt tillbaka.


Med en dimmer styr du ljuset precis som du vill ha det. Från dämpad stämningsbelysning till full ljusstyrka att använda när du t. Här hittar du vårt dimmersortiment från Elko, Schneider Electric, ABB och Cotech.


Jag har satt dioderna på en bit blank aluminium med "tak" i ett träd ca 5-meter från åteln och ca meter upp och då får jag ett ljus som täcker i stort sett hela området som foderautomaten sprider över. Styr mycket enkelt din åtel belysning med denna uppgraderade trådlösa dimmer, en räckvidd på upp till ca 1meter gör att du inte längre är beroende av att sitta i din vak koja med en fast monterad dimmer.


En fjärrkontroll som inte är lika "känslig" i sina olika steg för att dimma upp belysningen till ett lagom skjutljus. Belysning SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Manual för Svejakt’s fjärrmanövrerade solcellsdrivna åtelbelysning Paketet innehåller: Solpanel 1st.


Trådlös fjärrkontroll 1st. Installationsguide 1. Här finner ni beprövad utrustning för åteljakt. Bra åtelbelysning med minimal strömförbrukning samt marknadens bästa åtelkameror från Uovision.


Häng eller klistra enkelt upp den runt din åtelplats. Jakt-Åtel belysning i alla de slag finner Du här. Kompletta åtelbelysningar samt byggsatser med fjärrkontroller och ledlampor.


LED-slinga Gyttorp. Används i jakten på vildsvin, Vildsvin besväras inte av det gröna ljuset. TA4är ett modeobjekt med flera funktioner. Genzo Max-Led Vmed fjärrkontroll.


Ta det som en termisk avbildningstillbehör och lägger till termisk avbildningskapacitet i din omfattning, eller som en bärbar monokulär termisk avbildning. Alla åtlar är försedda med grön åtelbelysning. Jägaren kan med hjälp av fjärrkontroll reglera ljusstyrkan.


Vid vakjakt efter vildsvin natteti rekommenderar vi ett kikarsikte av god kvalitet med stort ljusinsläpp. Vidare bör riktmedlen vara tydliga även i dåligt ljus.


Belyst riktmedel är naturligtvis en fördel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.