tisdag 11 april 2017

Armaturtillverkare sverige

Armaturtillverkare sverige

Därefter kom flera belysningstillverkare igång, men för dem var det nästan uteslutande elektrisk belysningsarmatur som gällde. Förteckningen nedan anger namn, ort, start och slutår på flertalet av de historiska belysningstillverkarna i Sverige.


Produktfördelar: Enkel och snabb design-in för armaturtillverkare. Nyckelfärdiga lösningar för projekt. Produktegenskaper: Integrerat drivdon, kylfläns och linsoptik.


Passar i nästan alla konventionella R111-armaturer. Ett stort urval av våra inomhus- och utomhusarmaturer med tillbehör. NVC skapar belysningslösningar efter de regler och normer som gäller för den Svenska marknaden. Belysningsbranschen.


Vi använder anpassade produkter för att få så effektiva lösningar som möjligt. OM OSS Vi är ett ljusdesignföretag. Vi ljussätter inomhus och utomhus. Kontor, shower och parker.


I Sverige och utomlands. Balsalar, caféer och torn. Musikaler, konstsalonger och hotell. Ambassader, konferensanläggningar och radhuslängor.


Armaturtillverkare sverige

Grundfilosofin är att ljus gör gott och kan användas för att underlätta arbete och nöje, skapa kontakt och effekter, förstärka upplevelser och. Front office Sverige.


IMI Hydronic Engineering erbjuder ett väl avvägt sortiment innovativa, kvalitativa och kostnadseffektiva produkter som hjälper dig få ett optimalt presterande VVS-system. Omsorgsfullt utvalda produkter - Armaturer för offentlig miljö både inomhus och utomhus. Vi hjälper dig att hitta rätt belysningslösning för ditt projekt.


Vi är en branschförening för Sveriges tillverkare och importörer av ljuskällor, belysningsarmaturer och komponenter. Vi säljer produkter som Bluetoothkomponenter, sensorer, dimbara LED drivdon nödbelysning för Human Centric Lighting och annan smart belysningsstyrning.


Armaturtillverkare sverige

Your Custom Text Here. Om du vill veta mer om cookies och hur vi använder dem, vänligen gå till vår cookie-sida. Fagerhult utvecklar och producerar belysning för offentliga miljöer, både inomhus och utomhus.


Flux verkar på projektmarknaden för offentlig belysning och merparten av våra armaturer tillverkar vi i fabriken i Täby. Vi är stora nog att vara stabila och små nog att vara flexibla. Genom att tillverkning, montering och reservdelslager finns i Sverige, kan jag hålla hög servicegrad till Dig som kund.


Vi har stängt 28:e till 3:e januari på kundsupporten och Slipservice har stängt v tom. Bra belysning för professionell och offentlig ljusmiljö inomhus och utomhus. Och i ett hushåll går en femtedel av energin åt till varmvatten. Det kan du påverka.


För våra kranar är inte bara vackra och funktionella, utan även energieffektiva. Företaget meddelar också att i Sverige finns många armaturtillverkare som är intressanta för Viribright. Produkterna består dels av LED-ljuskällor men också LED-armaturer och LED-dimmers. Försäljningen kommer att ske via grossister men även direktkunder är aktuella eftersom företaget strävar att ha ett nära samarbete med sina kunder vid utvecklandet av nya produkter.


Som globalt ledande armaturtillverkare erbjuder Thorn fem års garanti på hela produktsortimentet. Vid ombyggnad av armatur med LED-lysrör är det bra att veta vad du som tillverkare har för ansvar i olika situationer.


PROLJUS AB, Vrigstad. Generalagent för TRILUX, Tysklands största belysningsföretag. I dagsläget är det oklart om produkterna kommer att klara de nya kraven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.