tisdag 7 februari 2017

Led list 12v jula

Produkterna är testad av experter så som de är tänkta att användas i verkligheten. Vi gör alla våra tester själva och testar alla produkter i verkligheten.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Extremt flexibel och energisnål LED-list som enkelt fästs med dubbelhäftande tejp och som dessutom kan klippas till optimal längd för ditt belysningsprojekt.


V -transformator och strömbrytare ingår.

Tunn LED-list med dimbart varmvitt ljus. Det här är en produkt ur ett belysningssystem från. LED-lister flera olika sorter för belysning och dekorationsbelysning. Komplett med 230- V transformator och m nätsladd.


Manualer och dokument. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. LED - list, st RGB.

De kopplas parallellt ihop med varandra och sedan till en batterieliminator som säljs separat. Lägg till i inköpslistan. Alla slingor drivs av volt (om inte annat anges), och behöver en transformator om de skall användas i hemmet ( 230V ). Belys garageuppfarten, en mur eller varför inte få ett stämningsfullt sken i rabatten. Våra ljuslister går att kapa varje hel meter, eller halvmeter för de varianter som går på 230V.


Handla professionellt ljus med hög kvalitet. Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!


Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. Dessutom drar LED-lampor lite ström så det kan löna sig att ge hemmet eller arbetsplatsen en välbehövlig ljusrenovering.


Kap bar var 5:e cm. Anslutning i båda ändarna kan kapas och användas som eller anslutas i en ände och vara en slinga. Lägst priser på volt lampor Spara pengar nu! LED-strip, ljuslister och ljusslangar som passar utmärkt både till inomhus- och utomhusbelysning.


Med hjälp av detta kan du skapa fantastiska ljusmiljöer och sätta ljus i vråer som inte varit tillgängliga förr. Via fjärrkontrollen väljer du enkelt den färg du önskar i fast, svepande eller blinkande färgvisning.

Effektfullt bakom skåp, hyllor, som dekorationsbelysning på altanen, takfoten, räcket vid trappan etc. Populär, självhäftande flexistrip för bruk både inomhus och utomhus.


V och IP68-klassad vilket betyder att den är 100% vattentät. Fri frakt över 399kr. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Låga priser, snabb leverans! Snabba leveranser och nöjda kunder! Led belysning har på senare år blivit förstavalet när man ska uppgradera sina marina lampor p. Led lamporna i vårt sortiment är otroligt energieffektiva och lätta att installera. Här hittar du alla dimmers för spänning på och 24V, vissa är gjorda för AC och DC.


Det finns även de som klarar både och. Här finns dimmers både för enkel dimring och för färgjustering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.