tisdag 7 februari 2017

Birkenstock arizona läder

Birkenstock arizona läder

Vi erbjuder 2-dagars leverans eller hämta i butik samt öppet köp i dagar. Specialister på funktionella skor. Sköna skor som också ser bra ut. Brett utbud från många varumärken.


Fri frakt över 399! Se vårt utbud direkt online! Anatomiskt uppbyggd fotbädd som ger foten ett exceptionellt naturligt stöd och sprider vikten på hela fotens yta. Ovandel i härligt läder som åldras med stil.


Finns i både normala storlekar och med smal fotvidd. Remmar av läder med silverfärgad blank yta. Fotvalvet får bra stöd och tåvallen ger bra gripförmåga.


Fotbädden har ett extra dämpande lager av skum. I dag er virksomheden utroligt populær på grund af sine komfortable og stilfulde sko. Fashion Välj dina inställningar för cookies Vi använder cookies och liknande verktyg för att förbättra din shoppingupplevelse, för att tillhandahålla våra tjänster, förstå hur kunder använder våra tjänster så att vi kan göra förbättringar samt för att visa annonser.


Det attraktive, tyske mærke byder på sandaler og sko til hele familien. Ligesom ved alle de andre kollektioner, så er de ergonomiske fodsenge en drøm for dine fødder. Hitta det bästa priset. Jämför innan du köper!


En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Som namnet avslöjar pryds Big Buckle-varianten av ett stort och elegant spänne – ett snyggt blickfång på de annars avskalade läderremmarna.


Birkenstock arizona läder

Gå till butik: Timarco. BESÖKTA PRODUKTER FAVORITER MENY. Nu finns denna unisex-sandal med två individuellt justerbara remmar i en särskilt sofistikerad variant med nubuckläder. Den är anatomiskt uppbyggd för att ge stöd och sprida vikten över hela foten.


Mjuk innersula med smal läst. Lång erfarenhet av skobranschen. Fett läder går att känna igen på den obehandlade ytan.


Skons ovandelen består av två remmar i brunt läder över foten som knäpps med spännen. BIRKENSTOCK använder tjockt läder på 8–mm som yttermaterial. Sandalen har en fotbädd som är anatomiskt uppbygg vilket ger foten oerhört bra stö och sprider din vikt över hela fotens yta för att inte överbelasta någon del. Både de riktigt klassiska färgerna och materialen samt de mer moderna och lekfulla varianterna syns på gator i städer som London och Stockholm.


Birkenstock arizona läder

Den anatomiska fotbädden av äkta naturkork är täckt av ett mjukt slätt läder som matchar sandalen utmärkt. Tillsammans med hålfotsstöd som lyfter och avlastar fotens tryck får du en bekväm sandal med bra stöd och stabilitet.


Orginalfotbädden är av kork och en naturlatex blandning som stadgats upp av juteväv. En anatomiskt riktig uppbyggd sandal och ger foten stöd och sprider vikten på hela fotens yta. Alltid snabba leveranser! Damsandalerna fås i flera färger och vår röda lacksandal är populär.


Ovansida i syntetiskt läder, fotbädd i kork och latex kombination. Arizona damsandaler fås i storlek till 43. Köp dina birkenstock här online!


Samtliga sandaler och skor tillverkas i egna fabriker i Tyskland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.