tisdag 24 januari 2017

Hemmagjord flugfälla

Hemmagjord flugfälla

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Ska du ut och resa?


Delbetala i upp till månader. Gör en upphängd flugfälla utomhus – en vattenpåse eller nätpåse. Lägg därefter i några mynt i varje påse och knyt igen påsarna så de inte läcker. Bygg en flugfälla ! Gör så här: Häll två delar vinäger eller ättika, en del honung eller saft och några droppar diskmedel i en skål som du låter stå framme.


Hemmagjord flugfälla

Bananflugorna dras till den söta doften och dras till blandningen. Denna hemmagjorda flugfälla blev rekommenderad av en amerikan, så jag tänker att jag kallar den för amerikansk! Myggorna lockas till att flyga in i PET-flaskan tack vare blandningen inuti fällan, flyger in, och kommer inte ut, vilket får fällan att fungera bra.


Gör din egna flugfälla Med djurgård och sommar så kommer väldigt mycket flugor! Jag ramlade över denna lilla filmsnutt som beskriver hur hon använt burkar och pantflaskor för att göra egna flugfällor. När flyger blivit ett problem, kan du köpa bekämpningsmedel eller fällor flyga till bli av med dem, men det är enklare, billigare och lika effektivt att göra din egen.


Gör en flugfälla genom att blanda matskedar vinäger, matsked saft (eller sirap) och några droppar diskmedel. Att bli av fruktflugor kan göras med en hemlagad frukt flugfälla. Apelsinjuice kan användas som bete för en hemmagjord frukt flugfälla. Ingen gillar flugor i sin mat eller dryck!


Inom några få dagar efter FliTrap placerats ut lockas flugorna av det speciella betet och in i fällan. Flugan kryper in i. Syftet med produkten är att fånga flugan innan den hinner komma in i huset. Torka noga av alla bänkytor. Kasta all gammal frukt och alla matrester.


Gå ut med soppåsen direkt. Har du en kompost för matrester i köket är det en bra idé att skippa detta under värsta bananfluge-säsong. Vi är många som har problem med flugor inomhus och i stall, runt våra djur, i ladugårdar och andra miljöer.


Hos oss på Granngården hittar du flugfällor som får bort bananflugor, husflugor och andra flygande insekter. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel.


Hemmagjord flugfälla

Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Så här års flyttar det alltid in en massa bananflugor.


Fly-City flugfälla är designad för att kontrollera flugpopulation på ett både ekologiskt och billigt sätt. Man kan naturligtvis köpa medel mot dessa små inkräktare lite här och var i handeln. Men, det är så lätt att göra en flugfälla själv. Fyll ett glas, en liten flaska eller liknande med en blandning av t. Blandningen lockar nu till sig flugorna som drunknar.


När området städas upp, kan du göra en hemmagjord flugfälla för att avsluta. Om du far bananflugor sa gör en flugfälla ! Vad gör man när man har flugor som SKA sitta på skärmen och kladda? Författare Ämne: Tips för flugfälla (läst 105gånger). Utomhus tror jag hönsen och ankorna gör stor nytta.


Många stör sig på flugorna som invaderar våra hem under sommaren. Det blir inte bättre av att flugor är den vanligaste orsaken till matförgiftningar på våra uteserveringar. Unik limfälla för användning på fönster. Fångar flugor och insekter inomhus utan att man ser dem.


Denna musfälla består av en vippbräda som placeras på l-hink (hink säljs separat). Fällan är tillverkad av miljövänlig, återvinningsbar plast och är godkänd av Naturvårdsverket samt Jordbruksverket. Små flugor och myggor kan förekomma inomhus.


Fruktflugor (kallas också ättiksflugor eller bananflugor) och sorgmyggor, gräsflugor, vindsflugor och fjärilsmyggor är några av de vanligaste flygfäna som irriterar och stör i våra hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.