onsdag 7 september 2016

Plafond mässing

Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Shoppa enkelt och tryggt hos Ellos! Inspireras av de senaste trenderna. Länge har plafonder sett allmänt väldigt tråkiga och bleka ut, och har mer eller mindre varit utformade med samma stil och design. Paola Granado Nemeth. Visa fler Visa färre Varumärke Aneta. Skickas inom 1-arbetsdagar.


Ritz är en vacker och elegant plafond som passar lika bra i klassiska hem som i mer moderna interiörer. Den är tillverkad av transparent ambergärgat glas och har en kontrasterande mattsvart sockel och takkopp.


Placera lampan för sig själv eller förhöj det eleganta uttrycket genom att placera fler i rad i en längre hall eller större sovrum. Koppla lampan till en dimmer för att. Det finns en mängd olika stilar på plafonder att välja på till ditt hem.


Hos Chilli hittar du plafondlampor i kristall, mässing, krom, stål, aluminium, mönster och mycket mer. Många gånger används plafond i hall, förråd och badrum men plafondlampor passar även fint i andra rum. Vilken plafond du vill ha beror mycket på hur du vill att den ska smälta in i omgivningen.


Markslöjd och Eglo. Hos oss hittar du plafonder från den klassiska glasmodellen till den vackra kristallplafonden men också moderna plafonder i textil. En plafond ger rummet ett fint ljus och passar i de flesta rummen i hemmet. Här hittar du snygga plafonder som ger en anledning att titta upp.


Plafond mässing

Våra takplafonder sprider ett bländfritt och fint ljus i ditt hem. Självklart med LED-ljus! Möblera sovrum, vardagsrum, hall eller kök med takbelysning, och skapa stora effekter med liten ansträngning.


Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Passar till infällt montage. Bullo plafond mässing Belysning SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!


Vackra plafond med st opalfärgade glasglober i kombination med vacker mässing ger ett fantastiskt intryck och gör Merlot till ett riktigt konstverk. Levereras inom 1-arbetsdagar.


Takplafond av metall med borstad finish och skiva av frostat glas. Liten sockel, 3xE14. Ljuskällor ingår ej. Monteras med bygel (medföljer).


JordadTakkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat. Bygger 2mm från tak. Molekyl plafond mässing.


Att välja plafonder är perfekt när takhöjden inte räcker till, eller när du vill att belysningen ska smälta in utan att synas för mycket. Plafond av mässing med opalvitt glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.