onsdag 7 september 2016

Lastramp släpvagn

Oavsett vad du behöver till släpkärran så kan du lita på oss. Vi har ett komplett sortiment avbra och prisvärda reservdelar och kärror för alla. Portabla ramper för alla miljöer.


Välkommen till Jula! Bobcat eller minigrävare är kärran troligen utrustad med lastramper. Det finns dock all anledning för dig som har en vanlig släpkärra att utrusta kärran med lastramp.

En lastramp förvandlar inte helt plötsligt din släpvagn till en transport för bilar, men det finns en hel del annat som du nu mycket enklare kan lasta av och på. Har du till exempel en fyrhjuling som du vill ha med dig i skogen, kan du enkelt lasta på och av den med hjälp av lastramper. Problem med att lasta skotern på flaket eller på släpvagnen ? Inga problem, vi har lastramper för dina behov.


Vi har ett brett sortiment av lastramper, uppkörningsramper, påkörningsramper, aluminiumramper och uppkörningsplattor för lastning av t. ATV, UTV, Åkgräsklippare, motorcyklar, och liknande fordon på släpkärra. Alltifrån enkla lastramper för privat bruk för små vikter till kraftiga lastramper för tungt professionellt bruk.


Med våra lastramper kör du enkelt upp ditt fordon på din släpkärra, skåpbil eller pick-up, kraftiga lastramper i aluminium i olika utföranden för att passa alla sorters fordon. Lätt att hantera och transportera.

ATV eller liknande på t. Våra lastramper finns i fast och vikbart utförande. Lastramp till släpvagn, trailer. De vikbara modellen av lastramper är smidig att transportera. Priset gäller för stycken lastramper.


Mycket smidig och lätt uppkörningsramp för motorcyklar, trädgårdstraktorer och liknande fordon. Med sarger för högre säkerhet. Max belastning: 3kg.


Tillbehör och reservdelar till alla släpvagnar och trailers. Vi har lång erfarenhet av släp och alltid snabba leveranser. Underlätta lastningen av skotern på din släpvagn med en skoterramp i lättviktsmaterial som är enkelt att montera på din släpvagn och smidig att förvara vid transport.


Ramper och Tröskelbryggor En lastramp eller tröskelbrygga är bra när du behöver transportera gods över nivåskillnader. På grund av att vi jobbar med olika höjder så kommer du ibland behöva en kort lastramp och ibland en lång, även beroende på vinkeln du vill ha upp till plattformen.


Master Trailer GP 380. Släp för längre gods Typ GTR. Hos oss hittar du den släpvagn du behöver. Vi har reservdelar till de flesta märken på marknaden.


Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett.

Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta. Om du behöver släpvagnstillbehör till din släpvagn har du kommit helt rätt.


Vi har en mängd tillbehör till din släpvagn, men också till husvagnar. Produkterna kommer från Valeryd och omfattar allt från stödhjul och kulleder till stänkskydd och stoppklossar. Smidiga och portabla ramper.


Gummifender 186x54xmm. Kom in till Lagerstedtsfamiljen i Haninge, vi säljer också Neptun släpvagnar. LASTRAMP, 3mm UNI för Neptun släpvagn. Släpvagn Thule Trailergruppen tgab.


Ett stort skåpsläp med modern design och vattenavisande form. En rejäl vagn som passar till de flesta ändamål. Robust släpvagn med stor lastramp. Front och tak är i armerad glasfiber.


Information om belysning. Kontakten kopplas in i baksidan på bilen som förser släpvagnen med ström så att släpvagnens baklyktor och övriga lampor tänds. Letar du etter reservdelar för husvagn och släpvagn.


Vi har det största urval i axlar - däck - bromsdelar och många andra delar för släpvagnar och husvagnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.