måndag 12 september 2016

Mini gu10 led

Sie die besten Produkte im Warentest und Vergleich. Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen! Sien den besten Sale?


Höhle der Löwen Schlanke Pillen Zum Abnehmen:Größe XXL bis M in einem Monat! GUmini i halogen ger ett vackrare och. Livslängd upp till 20. Ger en låg värmeutveckling och ett varmtonat, vitt ljus.


Fri från kvicksilver. Varmvita och dimbara till ett bra pris! Dessa matchar direkt i den vanliga GUbajonettfattningen. Vi har ljuskällor med både varmvitt och vitt sken. LED lampor för 230V. Här listar vi alla artiklar som har sockeln GU10. Alla dessa lampor passar i armaturer som har sockeln GU10. Beroende på vad för typ av lampa du vill stoppa i din armatur och vad den är avsedd för så hittar du lamporna här. Gför att nämna några. Upp till 15% rabatt på Taklampor.


Mini gu10 led

Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Det är en energisparande lampa som förbrukar ca 90% mindre el och ger ifrån sig ett extremt starkt ljus i förhållande till förbrukningen. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Billiga spotlights med GUsockel och endast 35mm i diameter (MR11).


Frakt kr oavsett antal lampor. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Tillbaka till toppen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Mini gu10 led

Sockeln är GUoch den ger 240lm vilket motsvarar en gammeldags 35W halogenlampa på högsta läget. Används i spotlights i tak, spotlight skenor och liknande. Med samma mängd ljus sparar du ca 85% energi jämfört med glödlampor.


Mini gu10 led

Diameter 35mm, höjd 48mm. Motsvara ca 33W halogen. Denna modell är dimbar. Det personaliga valet av design, ljus och vilket rum som ska belysas bör vägas in. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.