måndag 12 september 2016

Hella h4 strålkastare

Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Strålkastare från 6kr. Hitta det du söker, handla tryggt på nätet! Köp rätt strålkastare till rätt bil. Vi har billiga strålkastare och extraljus! Svart hus i korrosionsbeständig plast. Passar utmärkt som ploglykta. Med glaslins för Hoch parkeringslyse. Justerbar reflektor. Hus och sarg i svart plast, för stående eller hängande montering. Universalhållare med fästskruv M10. Saknar sockelanslutning.


Glödlampor för hel- och halvljus ingår ej. Svarta strålkastare i klassisk stil! Under mer än 1år har Hellas utveckling av innovativa produkter och processer gått hand i hand med de nya behov, nya utmaningar och nya värderingar som bilindustrin ständigt ställts inför.


Hella h4 strålkastare

Den spännande resan har fört Hella från en liten mekanisk verkstad i tyska Lippstadt till att bli en av världens ledande tillverkare av ljus- och elektronikprodukter till bilar. Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! Lagerstatus: I Lager. H, E-märkta och med uttag för parkeringslampa, säljes styckevis.


Hella h4 strålkastare

Denna strålkastare används även som ersättning för 7" Sealed beam strålkastare. Det tar tid att bygga det perfekta extraljuset.


Vi vet, vi har ägnat 1år åt forskning och teknik inom området, något som resulterat i starkare extraljus, unik teknik och ett försprång gentemot våra konkurrenter. Ett exempel på det är vår nya strålkastare Luminator LED som ger extra lyskraft till lägre förbrukning. Generellt sätt så brukar man säga att det är dags att byta strålkastare efter år, detta beror på att plasten får en matt och oxiderande yta.


Med minst 30% rabatt på allt! Vid frågor, kontakta oss. Levereras utan Hkontaktstycke. Recensioner Det finns inga produktrecensioner än.


Delar, strålkastare från HELLA till lastbilar i reservdelskatalogen, ett brett utbud och stora rabatter på upp till 25% Delar, strålkastare från HELLA för kommersiella lastbilar låga priser högkvalitativa reservdelar Beställ hos AUTODOC ! Skyddsklass: IP5K4K. Ljusinsats Hella H4. Vi erbjuder ett brett sortiment av extraljus till din bil.


Välkända varumärken Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp online hos Autoexperten ! Fästvinkel för montering på släta eller lätt välda ytor. Framsida är klarlackad.


Man använder orginal baksty. Komplett med Hella H-insats. Positionsljus sitter monterat i insatse. H-sockel "Slim edition" H-sockel.


Hellas Compact-version av Luminator LED ger en imponerande ljusstråle, faktiskt längre än 9-tums Luminator och bara med två ljusdioder. En uppdatering av storebror är på gång.


Hella h4 strålkastare

Mycket ljus får man, men det kostar. Vikten är också förhållandevis hög. Om du har dåligt ljus i din strålkastare så kan detta bero på att ditt strålkastarglas är utslitet.


Då kan du istället för att köpa helt nya strålkastare bara behöva byta ut glaset så kan det göra jättestor skillnad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.