torsdag 1 september 2016

Flos sarfatti 30

Flos sarfatti 30

Designmöbler från kända varumärken online. Alltid med prisgaranti och fri frakt. Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av alla varumärken — 100% original. Gratis Leuchtmittel.


Just nu erbjuder vi 1. Gäller både online och i vår butik i södra Stockholm. Att ljuskronan finns kvar än idag påvisar vilken talang Gino hade för designbelysning.


Gå till butik: Svenssons i Lammhult. KundserviceVåra butiker. Denna version av taklampan har en stomme av stål förgylld i en fin mässingsfinish samt stycken armar i massiv mässing. Produktbeskrivning.


Denna vackra armatur finns i tre lika storlekar med 1 respektive ljuskällor och kan monteras direkt i taket eller hängandes. Finns i flera olika utföranden.


Med sin imponerande storlek på centimeter i diameter gör sig takkronan bäst i det stora vardagsrummet, loungen eller i matsalen. Tidlös och populär.


Det följer med 1 eller glödlamport till lampan, beroende på vilken storlek man väljer. Armaturen tillverkas i stål som sedan förkromas, mässingfärgas eller lackas mattsvart. Notera att armaturen kommer omonterad. Detta är en av vår tids mest välkända och klassiska taklampor och gör sig oemotståndligt vacker där det är högt till tak.


Det är en elegant och vacker takkrona som passar i såväl klassiska som moderna hem. Denna vackra takkrona finns i två storlekar, och lampor, samt i färgerna krom, mässing och mattsvart. Längre ner på sidan hittar du även den mindre och den större modellen med respektive ljuskällor.


Flos populäraste lampa. Det stora antalet ljuskällor får ljuset att enkelt sprida sig över hela rummet på ett behagligt sätt. Den vackra ljuskronan finns i två olika storlekar med respektive ljuskällor. Välj mellan mässing eller krom.


En vacker taklampa med takfäste i krom och rökgrå glaskulor. Enkel montering då den hängs på takkrok. Till denna armatur måste man komplettera med ljuskällor och lamppropp.


Flos sarfatti 30

Mässingsarmarna har svarta Elamphållare i ändarna. Levereras omonterad och bör monteras av behörig elinstallatör. Inklusive ljuskällor och kabel om meter. Lampa med ljuskällor.


Sarfatti Taklampa mässing FLOS. Große Auswahl an gängigen Modellen. Pris- og produktinformasjon. Men ser man till modehusen till inredningshusen så finns det kopior på mycket.


Flos sarfatti 30

Det här med att ha en kopia sägs göra ont i skälen. Och ja jag är en av dem. Jag tror på att fler kan ha sina hem lyxiga. Här har ni originalet nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.