onsdag 24 augusti 2016

Lampa växter led

Enormt utbud online, hög kundnöjdhet. Fri frakt från 4kr. Experthjälp direkt i chatten. Dagars Gratis Retur. Stort utbud av lampor. Säkra och snabba betalningar. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Handla på Mediamarkt. Välkommen till Sveriges största sortiment av växtbelysning för övervintring, förodling och inomhusodling av växter. Här finns LED och T5- lampor mm.


Wexthuset har Sveriges största sortiment av LED växtlampor för odling, övervintring och förökning av växter. I vårt sortiment finns energisnåla odlingslampor i LED med adapter och utan. Våra växtlampor i LED är perfekta för övervintrande växter och vissa modeller kan anslutas till lampsladd.


Odlingslampor i LED kan användas för att driva upp såväl plantor som inomhusträd och bidrar till snabb tillväxt och ökad blomning. LED växtbelysningar ger mycket ljus till en lägre energiförbrukning än andra jämförbara lampor. LED lampor har längre livslängd än traditionella lampor.


Dessa egenskaper mycket ljus till låga rörliga kostnader. Vi har ett brett utbud av LED -belysningar. Om lampan placeras i en armatur är det viktigt att denna är försedd med ventilationshål. Lamphuset är tillverkat av gjuten aluminium vilket ger god värmeavledning, någonting som förlänger LED -diodernas livslängd.


LED belysning för växter har ofta dioder i blått och rött. Den sista punkten som jag tycker är viktigt för en bra växtbelysning handlar om hur vi som är i rummet upplever ljuset.


Lampa växter led

Ett problem med LED är att dioderna är anpassade för PAR spektrumet vilket gör att de är mer blå-röda i färgen. Detta gör att färgen på bladen blir lila. Vet inte med säkerhet, men har för mig att det funkar med vanliga led lampor med.


Kanske inte lika bra men det funkar. Viktigast är bara att det inte sitter en varm lampa som torkar ut växten. Farligt blått sken från LED-skärmar och lampor? Få upp LED-skärm på väggen utan VESA-fäste?


Lampa växter led

Skillnad på LCD- och LED-skärm? Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Växtlampa Cultura har ett optimerat ljus för odling och uppdrivning av plantor (fullspektrumljus).


LED finns med olika färgspektrum beroende på om de ska användas till övervintring, uppdrivning eller blomning. De har speciellt framtagna LED chip med optimerade våglängder som stimulerar fotosyntes och klorofyllbildning. Används för uppdrivning av plantor, som ljustillskott under de mörka årstiderna, blomningskontroll, eller inomhus där solljus saknas helt.


VÄXER LED ljuskälla för odling PARE, W. Växter är mottagliga för andra ljusfärger än det mänskliga ögat. Jämfört med vanlig belysning har LED växtljuskälla ett annat färgspektrum med mer blåa och röda toner som hjälper dina växter att växa och trivas. Man får ett behagligt ljus som även växterna trivs med. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.


Lampa växter led

LED-lampor - energisnåla lampor för alla behov. Och så har de väldigt lång livslängd. LED - lampan - ett smart val för både miljön och plånboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.