torsdag 25 augusti 2016

Armatur till kompaktlysrör

Stort utbud av lampor. Kvalitetsprodukter till bra priser. Hög kvalitet, tillförlitlighet och den högsta nivån av kundservice. Låga priser och snabba leveranser!


Armatur till kompaktlysrör

Riesige Auswahl an Bad- und Küchenarmaturen von allen Top-Markenherstellern. Gratis Versand ab 2. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Vi hjälper gärna våra kunder att hitta rätt bland alla lampor och led-belysning, välkommen in till vår butik i Helsingborg, eller kontakta oss för råd och information. Tis, Tors, Fre: 09. Fyra stifts kompaktlysrör (4P) behöver endast ett elektroniskt driftdon, med undantag av Philips PL-L som behöver ett konventionellt don och en tändare.


LED- kompaktlysrör finns i samma form och sockel som vanliga kompaktlysrör. Det du behöver komma ihåg vid byte till LED är att välja samma sockel samt att kontrollera Watt-talet på ditt nuvarande kompaktlysrör för att hitta rätt LED-ersättare.


I produktnamnet står vilket watt-tal som LED-varianten ersätter. Behöver du en armatur till dina LED-lysrör? Klicka på länken för att se utbudet av armaturer för LED-lysrör. Innan du går vidare, är det viktigt att veta vilken sorts armatur du har.


En enkel kontroll är att se efter om armaturen har en glimtändare. Då behöver du EM LED-lysrör och glimtändare till din konventionella armatur.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd kompaktlysrör med olika former, styrkor och socklar – allt för att du ska hitta det du söker. I denna video kommer vi på LamporNu. I videon gör vi detta på en armatur som är kopp. De är särskilt lämpade för t. Bakteriedödande kompaktlysrör med Gsockel TUV.


Armatur till kompaktlysrör

Används vid sjukhus, industri, spabad och dylikt där man behöver eliminera risken för bakterieinfektioner. Används även för vattenrening och ger inga bieffekter. Dödlig UV-strålning för alla levande organismer. Produkte zum Festpreis.


Das ist das neue eBay. Finde jetzt -armatur. G1TC-L SÄLJ STYCKEVIS. Lägg till i varukorgen. Avrundat till hel förpackning. De kräver en armatur utförd för varje speciell typ av kompaktlysrör. Driftdonen, vilka kan vara magnetiska don eller HF-don, ingår i armaturen liksom lamphållare för kompaktlysrörets sockel. Snabba leveranser inom hela landet. Sockelguide Här kan du överskådligt se de flesta av de socklar som finns på marknaden idag.


Armatur till kompaktlysrör

Sockelguiden tar även upp äldre typer av socklar, vissa ljuskällor säljs inte längre eller är inte tillåtna i EU. Kompaktlysrör ljuskällor från Osram. Med hjälp av sockelguiden kan du lätt identifiera den ljuskälla du söker och vilka socklar som passar till respektive armatur. Från rött vid lägre temperaturer via vitt till blått vid höga temperaturer.


Effektfullt, funktionellt och individuellt med LED lampor skapar en känsla av rymd och har en stimulerande och avslappnande effekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.