måndag 25 juli 2016

Toningsfilm bakljus

Köp färdigskuren, avtagbar solfilm till din bil. Snabb leverans, oslagbara priser, och marknadens bästa garantier! Du får alltid en god kvalitetsprodukt och garanterad passform. Toningsfilmen som gör dina strålkastare eller bakljus får en annan färg.


Självklart kan du tona rutor och glas med denna toningsfilm också. Levereras på en rulle med meter x cm. Tona dina lysen med strålkastarfilm från VN Vinyls! Du får också ett skydd mott stenskott och blästring samt slipper skador och repor i glaset.


Med en bra toningsfilm stilar du inte bara bilen på ett snyggt sätt. VN Vinyls Premium strålkastarfilm är tjock med bra hållfasthet och sitter därför också kvar länge. Monteras enklast torrt med hjälp av en värmepistol och vår filtklädda skrapa.


Toningsfilm bakljus

För att hitta modellanpassade produkter till din bil, använd BILMODELLER i huvudmenyn, välj Bilmärke Bilmodell Årsmodell. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Solfilm, fastighetsfilm, säkerhetsfilm eller toningsfilm ? Vi har allt du behöver. Leverans till alla länder i Europa. Winparts kontrollerar din beställning.


Ett unikt, smart, bra och billigt sätt att få rutorna på bilen tonade istället för att lämna in bilen till firma. Rökt bakljus är antingen målas eller täckas med en typ av toning film för att ändra. Mest för att se om det ens går att tona dom.


Former kan målas i att skapa en distinkt utseende och göra tricks med ljuset. Alltid snabba leveranser och självklart fraktfritt. Live the life you love, RIDE ON. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Betala säkert och pålitligt med Klarna eller Paypal. Toning som reflekterar bort 90% av det infraröda ljuset, 97% av den ultravioletta strålningen och upp till 90% av värmen. Hos Vparts har du garanti på i stort sett alla produkter som säljs i webbshoppen.


Svart toningsfilm för strålkastare. Sprayplast - Folie-film Spray 3. Blir ju typ samma effekt, dom är ju röktonade från början. Jag har sett ett en hel del og9-3or med vattenskadade bakljus, de lär ju inte vara.


Toningsfilm bakljus

Främst avsett för lyktglas i form av strålkastare, dimljus, blinkers, bakljus osv. Säljes per meter och levereras i ett stycke (upp till 10m). Ej godkänd för användande i trafik.


Hos oss finns det baklampor så du kan snygga till rumpan på din bil. Varje baklampa är E-Märkt och Godkänd för besiktning. Toning av bakljus NG9-SC Jag har en röd 9-SC och funderar på att tona baklamporna röda.


Helfräck toningsfilm som både skyddar din belysning, men även ger en schysst ny färg! Högkvalitativ och självhäftande skyddsfilm som skyddar mot stenskott och blästring. Hittar du inte delen du söker?


Toningsfilm bakljus

Monteras med hjälp av skrapa, såpavatten och varmluftspistol. Ring oss så får du pris och leveranstid på exakt den delen du söker. Köp skyddsfilm för dina strålkastare eller baklampor, vi på SC Styling har filmen.


Snygg film som är lätt att montera, skyddsfilmen finns i olika färger och passar de flesta. Störst på bildelar, reservdelar och tillbehör - nytt, begagnat och renoverat.


Bara de mest populära delarna ligger ute på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.