måndag 11 juli 2016

Automatisk tvålpump

Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment, kända varumärken. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Funkar för tvål och diskmedel.


Automatisk tvålpump

Låt din tvålpump automatiskt sköta doseringen och slipp hala flaskor och tvålar i badrummet. Med hjälp av sensorer doserar tvålpumpen automatiskt ml tvål direkt i din hand.


Hygieniskt, smart och ekonomiskt! Den automatiska tvålpumpen är perfekt för både hemmabruk och kontoret då tvålpumpen kan fyllas med tvål eller handsprit.


Automatisk tvålpump

Med en automatisk tvålpump blir handtvätten en enkel, fräsch och god vana – istället för att själv pumpa fram tvålen räcker det helt enkelt med att hålla händerna under sensorn. Lätt som en plätt och bra både för toalettbesökaren och omgivningen. En hygienisk, automatisk tvålpump. Istället för att själv pumpa fram tvålen räcker det med att hålla händerna under sensorn.


Fri frakt över 499kr. Denna stilrent designade pump drivs av små AAA-batterier och disponerar med hjälp av sensorer 2. Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Produktbeskrivning. Just nu Vinterkampanj med upp till 30% rabatt.


Automatisk tvålpump

Pumpen har ett fönster som visar när tvålen börjar ta slut. Tvålpump Lotus, svart. Automatisk tvålpump med rörelsesensor.


Dettols Starter Kit innehåller en kontaktfri tvålpump, en refillförpackning med tvål samt batterier. Tack vare sensorerna som känner av när din hand närmar sig så är tvålpumpen beröringsfri. Perfekt att ha när man är flera i hushållet då en vanlig tvålpump kan bli rätt smutsig.


Hade redan en automatisk tvålpump i badrummet tidigare men bytte till den här då jag verkligen gillar den mörka träfärgen! Ser riktigt snyggt ut på badrumshandfatet.


Den infraröda sensorn upptäcker handrörelse och pumpar ut tvålen automatiskt. Har du begränsat med tid för dina morgonrutiner? Ett organiserat badrum kan hjälpa dig på vägen.


Våra tillbehör hjälper dig att hålla koll på dina badrumsartiklar. Så att du slipper morgonstressen. Hitta badrumstillbehörsidéer på IKEA.


Dettol No-Touch Refill passar till Dettols automatiska tvålpump. Ska endast användas med Dettols kontaktfria tvålpump. Detta är en batteridriven tvålpump som gör att du både får en god hygien och minskar behovet av att köpa tvål ofta.


Passar lika bra på företaget som hemma hos en stressad barnfamilj. Denna automatiska tvålpump har en inbyggd sensor, sensorn känner av när man har handen under den och då pumpas det fram tvål.


En automatisk, kontaktlös tvålautomat som kan användas med alla typer av handdesinfektion, flytande tvål, mousse tvål eller flytande handkräm. En bekväm och praktisk tvålpump med rörelsesensor som aktiverar pumpen så fort du närmar handen och doserar den förvalda mängden tvål.


Maskinen passar perfekt under de flesta skrivbor vilket gör att du kan trampa medan du sitter ned. Snygg tvålpump som pumpar ut tvålen i skumform. Minskar tvålanvändning med 75%.


Ekonomiskt, miljövänligt och smart! Du hittar det på Hemtex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.