onsdag 20 juli 2016

Armatur för ledlysrör

Riesige Auswahl an Bad- und Küchenarmaturen von allen Top-Markenherstellern. Käuferschutz bis 20. Qualität zu fairen Preisen. Schnäppchenpreis sichern! Vi har alla typer av lysrör! Osram Leuchtmittel. Philips Leuchtmittel. Dimmbare Glühlampen. Alles für dein Zuhause. Kostenfrei ab € liefern lassen. Entdecken Produkte zum richtigen Preis mit Product Shopper jetzt.


Vare sig du behöver en armatur med bra belysning i garaget, i källaren, i förrådet eller i verkstaden så har vi det du söker! Många av våra lysrörsarmaturer har IP-klassning som tål både väta och damm samt D-märkta armaturer väl anpassade för utrymme med förhöjd brandrisk så som stall eller sågverk. Lysrörsarmaturer för garage, källare, kontor och hem på BAUHAUS.


Armatur för ledlysrör

Lysrör finns med kallvitt, varmvitt och dagsljus återgivning som passar för många olika belysningslösningar. Lysrör passar utmärkt när du behöver ett starkt arbetsljus eller när du behöver effektbelysning, exempelvis där tak och vägg möts. RABATT vid ditt första köp.


De finns med samma sockel, läng färgtemperatur och ersättningswatt som äldre lysrör. Läs vidare för att veta om ditt lysrör har glimtändare. Testade ett led lysrör i min gamla armatur men den står bara och blinkar.


Vilka 120cm led lysrör kan man ha i befintlig armatur med glimtändare? LED LYSRÖR Vi saluför Finska premium-märket Valtavalo som erbjuder marknadens lägsta livscykelkostnad. Lysröret är anpassat för att installeras i armaturer med elektromagnetiskt drivdon samt utbytbar glimtändare och är av typen retrofit utan krav på modifiering av den befintliga armaturen. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Teva Slim lysrörsarmatur Teva Slim lysrörsarmatur.


Armaturen innehåller inga drosslar, glimtändare, mm utan enbart socklar för LED lysrör och kablar för överkoppling. Traditionella lysrör kan alltså inte användas i dessa armaturer. Syftet med dessa armaturer är att lösa problemet med ombyggnad av traditionella lysrörsarmaturer, där installatören tar på sig ansvaret att armaturen uppfyller kraven för CE-märkning.


Du behöver alltså ingen separat glimtändare. Inne eller utomhus IPTri-Proof. Anpassade för LED lysrör, ingen glimtändare används eller behövs till LED lysrör.


Glöm inte Köp till LED Lysrör. LED-armaturer för lantbruk, biltvättar och tung industri. LED-lysröret kan monteras direkt i den högklassiga armaturen.


Armatur för ledlysrör

Dessa LED-armaturerna är extra tåliga och gjorda i PMMA-plast och rostfritt stål för att klara av väldigt höga krav. Vid djurhållning ute på bondgårdar brukar ammoniak bryta ner plasten på normala belysningsarmaturer. Våra LED-armaturer är ammoniakresistenta och är gjorda för att klara av dessa miljöer. Elsäkerhetsverket får ofta frågor kring att bygga om och använda lysrörsarmaturer.


Det är väldigt enkelt att installera LED lysrör i en gammal armatur. Inkopplingen är otroligt enkel att genomföra.


Armatur för ledlysrör

Det gamla lysröret och glimtändaren tas bort för att därefter ersättas med en ”dummy” och det nya led lysröret, sedan är installationen färdig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.