torsdag 26 maj 2016

Spotlight gu10 armatur

Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Spara upp till % el med våra miljövänliga LED-lampor. Alltid snabb leverans.


Spotlight gu10 armatur

Denna armatur är utan ljuskälla och kan användas till såväl våra LED spotlights med GUsockel som en halogenspotlight. Rund GUarmatur med en håltagning på 75mm.


Armaturen är dimbar om man använder en dimbar. LED downlightarmaturer för ljuskällor GUOm du vill ha en möjlighet att byta ljuskälla i din spotlightarmatur tycker vi att dessa GU-armaturer fungerar bra för dessa tillfällen. Lampkroppar av plast och armatur av metall. Monteringsbeslag ingår.


Spotlight gu10 armatur

LED EXC armatur för GUspotlight, svart, rund med rör och vinklingsbar 2kr. Här listar vi alla artiklar som har sockeln GU10. Alla dessa lampor passar i armaturer som har sockeln GU10.


Beroende på vad för typ av lampa du vill stoppa i din armatur och vad den är avsedd för så hittar du lamporna här. Fungerar med GU-sockel. Hållaren fixeras med skruv.


Takbelysning i form av spotlight är en populär armatur i de flesta hem. Här har vi samlat en mängd olika modeller av spotskenor, spotrondeller och downlights som vi tror kan passa alla stilar.


Att kunna justera en lampa efter sitt eget behov är drömmen. På Clas Ohlson finns alla eltillbehör du kan tänkas behöva. Beställ online idag.


Spotlight gu10 armatur

Pulverlackerat hölje i extruderad aluminium med ändpartier i pressgjuten aluminium. Finns i vit och svart. Levereras utan ljuskälla. Ljuskällor ingår inte, så du kan fritt välja vad du vill ha för typ av belysning så länge du håller dig till GUsockel.


Led spotlight modul GU10. Inbyggnads spot GUVit IP44. Markspot Konstsmide Justerbar Spridning 230V GU10. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Det finns många variationer och olika typer av spotlights.


Det vanligaste och enklaste alternativet är en fast armatur som monteras i takkroken, men ett smidigt och flexibelt alternativ är spotlight på skena. Spotlight på skena i taket. Satisfying Service.


Contact SGS audited suppliers now! Find the Newest Product. Hos Tapasmarket i Värnamo valde man att montera ett skensystem i hela restaurangen för att få ett bra, flexibelt ljus i hela lokalen. Downlight ipguSPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner!


Håller med om att GUhar en fördel när det kommer till service. Dock är nog trenden att spottar byggs med integrerade LED. Vi konverterade några utanpåliggande armaturer till GUmed nedanstående armatur. Kanske inget man använder om du ska helrenovera köket.


Svart-gyllene GU- spotlight Leonor, LED (4) Ordinarie pris 41kr. Special Price 30kr. Infällda, utanpåliggande, spottar. Vi har ett brett sortimentet av spotlights.


Välj mellan halogen eller ledljuskällor. Fraktfritt över 500:- 100% nöjd kund garanti! Vi listar marknadens bästa spotlights för 3-fas skenor samt skensystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.