onsdag 16 december 2020

Uppblåsbar vattenrutschkana

Med en uppblåsbar rutschkana till din pool blir varje dag ett fartfyllt poolparty! När rutschkanan är på plats ska du spana in våra pool floats också – de är allt annat än fjuttiga! Fixa ett vattenland i trädgården med en uppblåsbar vattenrutschkana till poolen! Europas högsta uppblåsbara vattenrutschkana är något utöver det vanliga.


Klättra upp för den höga trappan, När du glidit ner för rutschkanan så flyger du ut och svävar i luften innan du tillslut landar någonstans på den 20m långa landningskudden. Vill barnen bara använda poolen så går det utmärkt - kanan är nämligen avtagbar. Den integrerade vattensprinklern sammankopplas enkelt med din trädgårdsslang för att göra vattenrutschkanan halare och snabbare. En uppblåsbar åkkudde och en reparationslapp ingår.


Uppblåsbar vattenrutschkana

Vattenrutschkana Leksaker SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Tillfälligt slut Jungle Gym Rutschkana m, Grön.


Vattenglidbanor hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på populära modeller Gör en bättre affär nu! Fartfylld vattenrutschkana som är perfekt för varma och sköna sommardagar.


Uppblåsbar vattenrutschkana

Den meter långa banan och den vattensprutande tunneln ger barnen en häftig och svalkande åktur. Surfa på den medföljande uppblåsbara surfbrädan eller åk på mage eller rygg. Passar barn mellan 5-år. Har hittat en uppblåsbar variant (Intex waterslide) som vi är intresserade av men det verkar bara finnas en importör till Sverige, resten är Ebay USA eller Amazon.


Denna vattenrutschkana med plaskpool blir en räddare i sommarvärmen! Denna uppblåsbara rutschkana är tillverkad av punkteringsfritt material med dubbla till fyrdubbla sömmar och är stark och hållbar. Till Det Bästa Priset Online! Europas längsta uppblåsbara vattenrutschbanan finns i Alperna.


Uppblåsbar vattenrutschkana

Mest lästa senaste veckan inom Övrigt. Varma somrar är stranddagar. Handla vattenleksaker till barnen på Biltema. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten.


Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner. Letar du efter billiga Typhoon vattenrutschbana leverantör till salu? Uppfyller alla önskningar om skoj i sommar på samma gång.


Hoppborgen levereras komplett med matchande fläkt och den är väldigt lätt att packa ihop och åter blåsa upp för användning. Den stora rutschkanan blåser upp sig själv och den elektriska pumpen ser till att den håller sig uppblåst, även om små hål skulle uppstå.


Waterslider som kommer göra utomhusleken riktigt rolig i sommar! Uppblåsbar hoppborg med vattenrutschkana och plaskpool.


Placera den luftfyllda banan på gräsmattan och koppla den till en vattenslang. För extra fartfylld lek placera vattenrutschbanan i en sluttning. Lagningslapp ingår.


Max en person på banan åt gången. AD trade Behöver du kanske en uppblåsbar vattenrutschkana ? En kylväska i ryggsäcksformat, ett skräddarsytt förstahjälpen-kit eller en diskokula i nyckelringsformat? Nackdelen som vi ser med denna uppblåsbara lösning är samma nackdel som alla produkter av denna typ har, det vill säga att man måste behandla dem varsamt då det finns risk att det går hål på dem.


Denna rutsckana känns dock väldigt kvalitativ och plasten är tjock, ställer man den bara på ett bra underlag och ser till att barnen inte har med sig något som kan punktera så finns. Vem åker snabbast nedför denna uppblåsbara vattenrutschkana från Intex? Den är enkel att blåsa upp och plocka ihop, och för allra bäst glideffekt ansluter ni trädgårdsslangen som ger en sprinklereffekt.


En stor uppblåsbar rutschkana från Happy Hop, med en pool som kan fyllas med bollar eller vatten. Dubbel Vattenrutschbana innehåller en extra bred vattenbana med möjlighet att glida två samtidigt. I slutet av banan finns en uppblåsbar kudde så ingen skadar sig.


Det är ett perfekt tillskott till trädgården som gör alla sommardagar och alla kalas mycket roligare. Färgglad rutschkana för kul inne- eller utelek. Splash Water Zone Vattenpark har allt: hoppborg, uppblåsbar pool och en vattenrutschkana för barnen att åka ner för.


Solid konstruktion. Enkel att montera och fälla ihop för förvaring.


Du kan även hitta andra uppblåsbara leksaker där som kan vara av användning till det tillfälle du ska ha hoppborgen, t. Om du hyr den bästa och säkraste hoppborgen så kommen dina och andras barn ha kul i flera timmar hoppandes omkring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.