måndag 14 december 2020

Tvåvåningscykelställ

Tvåvåningscykelställ

Cykelställ för offentlig miljö. Låga Priser, Hög Kvalité, Galvade. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid.


Tvåvånings cykelställ Den optimala lösningen på cykelparkeringsproblemen när det är utrymmesbrist. Vid järnvägsstationer, busstationer etc. Tvåvåningsstället OPTIMA är optimal cykelparkering när den är som bäst. Dubbelt så många cyklar får plats på samma yta som ett vanligt cykelställ.


OPTIMA kan länkas samman i långa sektioner utan att tappa cykelplatser. Den kraftiga gasfjädern och den låga lyfthöjden av cykelns framhjul gör det enkelt att parkera. Varmgalvaniserat cykelställ för både små och stora cyklar med två våningar som fördubblar antalet parkeringar.


Robust cykelställ i varmgalvat stål för utrymmen där man måste få in många cyklar på litet utrymme. För inom och utomhusbruk. Material: Varmförzinkad stål. Tvåvåningscykelställ lämpar sig för alla tänkbara platser där cykelparkeringens kapacitet måste optimeras.


Parkering sker lika smidigt i både övre och undre plan och begränsas inte av cyklistens fysik då den övre skenan är utrustad med en integrerad gasfjäder. En lösning som fördubblar kapaciteten i cykelrummet. Cyklarna på övre plan tas enkelt upp och ned med hjälp av gasfjäderteknik.


Vi behovsanalyserar, planerar, ritar och monterar användarvänliga och effektiva lösningar för moderna cykelrum. Exkl moms Välj alternativ. Standard utförande med C-C (center till center) mått 428mm mellan cyklarna.


Fri Frakt och snabb leverans! Alla typer av byggstängsel. Kompletta paket med stängsel. Du lyfter upp cykeln med muskelkraft på övre plan.


På undre plan parkerar du som i ett vanligt cykelställ. Varje sektion kommer i en undre och en övre plats. De monteras sedan med st mellanstag i valfri bredd. En mycket platsbesparande lösning!


Med en lätt rörelse, och med hjälp av gasfjädring, lyfter man enkelt den övre cykeln på plats. Platseffektiv parkeringslösning. På denna sida hittar du vårt välsorterade sortiment med cykelställ.


Att installera funktionella cykelställ gör att folk cyklar mer, vilket i sin tur bidrar till färre bilar, bättre luft och generellt bättre välmående. Parkera cykeln i ett cykelställ eller cykelgarage från AJ Produkter. Välj bland flera modeller för en smidig cykelparkering. Axelent Safe-X erbjuder marknadens mest revolutionerande cykelställ.


Tvåvåningscykelställ

Köp online, snabba. Här hittar du vårt breda sortiment! Vi är specialiserade på yteffektiva och innovativa cykelparkeringslösningar. Vi har allt inom cykelparkering!


Tvåvåningscykelställ

Vi hjälper gärna till med en kreativ och användarvänlig lösning för era utrymmen och projekt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.